Catalunya guanya a terres Andorranes
FS Notícies | 07/01/2013
Partit molt exigent i treballat el que ha disputat la selecció catalana absoluta contra l'Andorra amb un marcador favorable als catalans de 2 gols a 4.
ANDORRA 2-4 CATALUNYA

ANDORRA:
Aitor, Jonathan, Cabinho, Nacho, Jorge, Cristo, David, Omar i Òscar.

CATALUNYA: Julio, Juan Carlos, Albert Segura, Campoy, Dani Salgado, Julio López, Busquets, Marc Tolrà, Roger, Fontecha, Gordillo i Isaac

GOLS:

1r temps: 0 ? 1 Gordillo (min. 8), 1 - 1  Jonathan (min. 9), 1 ? 2 Marc Tolrà (min.18).

2n temps; 2 ? 2 Jonathan (min. 2), 2 ? 3 Dani Salgado (min.18) i 2 ? 4 Campoy (min. 18)

CRÒNICA: El primer partit que ha disputa la selecció catalana a Andorra ha estat molt exigent contra un rival molt ben treballat, com és la selecció Nacional Andorrana, que s'està preparant la classificació per l'Europeu.

Els primers minuts de joc han causat molt de respecte per part d'ambdues seleccions fins que, al minut 8, Gordillo ha obert el marcador fruit d'una jugada col·lectiva. Andorra ha reaccionat molt ràpida, ja que, un minut després, Jonathan ha empatat el partit en una jugada d'un  1 per 1 contra Julio.

Tot i que Catalunya, en el minut 17, s'ha col·locat amb les 5 faltes en el marcadors, no ha baixat en cap moment la seva intensitat defensiva i ha seguit pressionant a dalt. Amb aquesta dinàmica, després d'una jugada col·lectiva, ha aconseguit avançar-se al marcador, amb el resultat d'1 a 2, amb el qual s'ha anat al descans.

Ja en el segon temps, des del primer minut Andorra ha anat a pel partit, posant-se a jugar de 5 des de l'inici. Fet que ha provocat que en el minut 2, a través de Jonathan, hagin aconseguit l'empat en el marcador. Amb les taules, els andorrans han continuat amb el mateix sistema de joc de 5, però, una gran defensa catalana ha anul·lat els seus atacs i, en el minut 18, una jugada individual del capità català, Dani Salgado, ha avançat a Catalunya en el marcador. En la jugada següent, Campoy ha robat una pilota a Andorra i ha col·locat el 2 a 4 definitiu.