Catalunya guanya el segon partit i passa a la final
FS Notícies | 01/06/2013
Després de la victòria d'ahir, la selecció catalana absoluta ha aconseguit superar al Deucao Kobe passant a la gran final del Futsal Kobe Festa.

CATALUNYA 4 - 1 DEUCAO KOBE

CATALUNYA:
Isaac, Rubén, Jordi Gay, Diego, Héctor. També han jugat:  Sepe, Areny, Adolfo, Campoy, Segura i Chus.

DEUCAO KOBE: Fukinbara, Harada, Inada, Nishitani, Eto. També han jugat: Nito, Yamamoto, Mori, Shimizu, Okazaki, Yamatsuta i Koishimine.

Àrbitres: Kosone, Tanaka, Akahhuchi i Takagi.

Gols:  (1a part) 1 ? 0  Héctor Albadalejo (min. 3), 2 ? 0 Héctor Albadalejo (min. 4), 3 ? 0 Diego Blanco (min. 17). (2a part) 4 ? 0 Marc Areny (min. 10) i 4 ? 1 Yamatsuta (min. 14).

Crònica:  En aquest segon partit del Futsal Kobe Festa Catalunya ha sortit molt decidida a sentenciar el partit el més aviat possible. En els primers dos minuts els de Santi Gea han disposat de tres clares ocasions i, en el minut 3, Héctor Albadalejo, d'una jugada d'estratègia, ha aconseguit obrir el marcador. Tot apuntava a un inici com el d'ahir, però, el cert, és que el d'avui ha estat molt millor. I és que, vint minuts segons després, Diego Blanco ha intentat una vaselina des del mig camp que, després de ser rebutjada entre els tres pals, l'Héctor ha recollit l'esfèrica per marcar el segon per Catalunya.

A partir de llavors, el Deucao Kobe ha pressionat, augment la seva pressió per intentar parar el joc català i reduir distàncies en el resultat.

Mentrestant, la selecció catalana ha anat defensant amb molt d'ordre i seguretat, construint jugades molt perilloses que no s'han acabat materialitzant per les grans intervencions del porter contrari.

Al minut 17, Diego ha demostrat la seva gran tècnica amb un espectacular 'barret' al porter local, deixant-lo enrere i fent pujar el tercer gol.

Després del descans, el desgast físic s'ha notat i Catalunya ha anat més cansada, però, tot i així, ha disposat d'un munt d'ocasions i pals per ampliar el marcador.

El Deucao Kobe també ha tingut les seves grans oportunitats però les gran intervencions tant d'Isaac com del Chus, en el segon temps, han esborrat les seves opcions.

Ja en el minut 10, Marc Areny ha marcat el 4 a 0 que, pràcticament deixava sentenciat el pas a la gran final però, el Deucao Kobe no s'ha rendit en cap moment i ha augmentat la seva línia de pressió i, en una sortida de Catalunya, ha interceptat la pilota el jugador japonès Yamatsuta, marcant el definitiu 4 a 1.

Amb aquest resultat a favor la selecció catalana de futbol sala ja es troba a la gran final de demà que disputaran contra el combinat australià de Fremantle Muita Calma, a les 16:30 hores (hora japonesa).