Catalunya ha pagat la derrota de la primera fase
Notícies Generals | 22/02/2015
La Selecció Catalana sub 18 masculina, tot i haver guanyat per 2 gols a 1 a Astúries, ha quedat eliminada del Campionat d'Espanya.

Alineacions

Catalunya: Jesús Ruiz, Pol Tarrenchs, Edgar González, Lluís López, Alejandro López (Víctor Campuzano, 74’), Jaume Aparicio, Javier Navarro, Pol Valentín (Sergio Moreno, 35’ – Joan Inés, 74’), Karim Al-Qarut,  Adrián Guerrero i Rubén Enri (Javier Puado, 46’).

Astúries: Daniel Martín, Miguel Álvarez (Jaime García, 65’), Pablo Álvarez, Jorge Mere, Cristian Rivera, Víctor Álvarez, Luis Miguel Cabrales (Manuel Arbas, 60’), Cristian Montes, Asier Gomes (Ibrahima Ndour, 60’), Ismael Aizpiri i Mario Monasterio.

Gols: 0 – 1 Cristian Montes (5’), 1 – 1 Jaume Aparicio (34’), 2 – 1 Javier Moreno (59’)

Crònica:

La Selecció Catalana sub 18 masculina, tot i fer un gran partit avui contra Astúries i haver guanyat, ha quedat eliminada del Campionat d’Espanya.

Astúries s’ha avançat al marcador al minut 5, amb un gol de Montes després d’un refús de Jesús a la sortida d’un córner. Tot i l’avantatge dels asturians, Catalunya ha sabut contrarestar les virtuts de l’adversari i ha pogut empatar el partit al minut 34 amb un bon gol de Jaume, que ha enviat la pilota a l’escaire després d’una centrada de falta.

Els de Nacho Segura han fet una bona pressió al mig del camp i això els ha permès controlar les transicions i tenir moltes opcions de cara a porteria. Javi Navarro ha donat el gol de la victòria a Catalunya amb un xut creuat.

La actitud de la defensa catalana ha evitat que Astúries generés perill a la porteria de Jesús. Tot i la victòria catalana d’avui, la Selecció ha pagat cara la derrota que va patir contra les Illes Balears a la primera fase del Campionat. Amb 9 punts, Catalunya no ha pogut classificar-se per la fase final del Campionat d’Espanya sub 18 masculí.