Catalunya ho intenta amb més cor que forces i cau derrotada
FS Notícies | 12/01/2013
Catalunya s'estrena a la seva fase prèvia amb una derrota davant La Rioja en un partit en el que les locals no han estat còmodes durant tot el partit i La Rioja ho ha aprofitat materialitzant les seves ocasions.

CATALUNYA:
Natalia, Arantxa, Cristina, Mº Pilar, Carla, Sandra, Estefa, Nona, Lidia, Karlota, Sandra i Pili.

LA RIOJA: Jessica, Paula, Virginia, Irene, Carmen, Cristina, Beatriz, Maria, Natalia, Sonia, Marina i Paula.

GOLS:
1r temps: 0 ? 1 Mº Pilar P.P. (min. 7).
2n tiemps: 0 ? 2 Carmen (min. 30), 1 ? 2 Nona (min.35), 1 ? 3 Virginia. (min. 37) i 1 ? 4 Cristina (min. 39)

ÀRBITRES: Sr. Enrique Blázquez Sierra, BSr. José Luís Lara Benumea i Sra. Montserrat Llamazarez Vázquez.

CRÒNICA: Debut de la selecció catalana a la seva fase prèvia amb derrota contra La Rioja en un partit sense molt joc on ha estat decisiva la força riojana.

La primera part ha començat amb les dues seleccions pressionant i evitant que la pilota fos controlada per cap de les dues seleccions, ja que, les defenses superaven als atacs.

En el minut 7, una contra de la selecció riojana ha acabat en gol quan una jugadora local a l'intentar rebutjar una pilota, l'ha introduit dins la porteria. Llavors, Catalunya ha pressionat amb més intensitat i ha aconseguit tenir les millors ocasions abans del descans, però sense materialitzar-les.

En el segon temps, Catalunya ha mantingut la mateixa disposició tàctica i ha pressionat la sortida de La Rioja. Les visitants han aprofitat tots els desajustaments en defensa per crear perill. D'aquesta manera ha arribat el 0-2, en una jugada col·lectiva.

Ha reaccionat Catalunya a falta de 5 minuts pel final, però aviat s'han encarregat les riojanes de materialitzar les ocasions que les catalanes volcades en atac, els hi han proporcionat.

Catalunya ho ha intentat amb la portera-jugadora però no han fet més que encaixar 2 gols més que han deixat el resultat final d'1-4.

Demà diumenge, es disputarà el darrer partir de la fase prèvia que enfrontarà a Catalunya contra la Comunidad Valenciana. Les opcions de les locals passen per derrotar a les valencianes i provocar el triple empat en la classificació. Llavors, s'hauria de calcular el gol-average entres les tres seleccions per saber qui passa a la fase final.