Catalunya Infantil femenina cau contra la Unió FS Martorell
FS Notícies | 16/01/2022
La Selecció Catalana Infantil femenina de futbol sala ha perdut 0 a 4 davant la Unió FS Martorell, de Primera Divisió Infantil de futbol sala, en un partit en què els del Llobregat s'han imposat en les dues parts.
0 - 4
UNIÓ FS MARTORELL
Alazna Llaó, Sira Siñol, Ona Fernández, Victoria Ramírez, Anna Garcia, Aina Mata, Nora Pérez, Aroa González, Manuela Sebastià, Martina Álvarez, Rut Salva i Amparo Cuñat
Marc Nuño, Ares Villatobas, Martín Vicente, Alex Lorente, Daan Ortiz, Arnau Medina, Giacomo Arévalo, Carlos Lara, Alex Perales, Biel Diaz i Xavi López

0-1 Martín Vicente (8'); 0-2 Martín Vicente (14'); 0-3 Ares Villatobas (24'); 0-4 Martín Vicente (31')

Derrota en el primer partit del curs. La Selecció Catalana Infantil femenina de futbol sala ha perdut 0 a 4 davant la Unió FS Martorell, de la Primera Divisió Infantil de futbol sala, en el primer partit amistós de la temporada disputat al Pavelló Municipal Can Cases de Martorell. Un partit en què els de Martorell han estat superiors de principi a fi i al descans ja guanyaven per 0 a 2 i el conjunt de dirigit per Jordi Barrero no ha pogut escurçar diferències. L'enfrontament ha estat el tercer de la tarda, després dels partits de l'Aleví i del Benjamí, i abans del darrer partit de Catalunya Infantil masculí. El guió del partit s'ha mantingut al llarg dels 40 minuts, amb un ritme molt alt imposat pel conjunt de Martorell que ha obligat a la quadribarrada ha dut a terme rotacions curtes per tal d'intentar equilibrar l'àmbit físic. Tot i això, la Unió FS Martorell ha marxat al descans amb avantatge de dos gols i a la represa, ha acabat sentenciant fins al definitiu 0 a 4.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.