Catalunya mostra la seva millor cara però cau amb Valencia
FS Notícies | 13/01/2013
Catalunya se'n va de buit de la seva fase prèvia amb una derrota contra la Comunidad Valenciana en un partit en el que les locals han millorat, i molt, la imatge del dia anterior contra La Rioja.

Catalunya mostra la seva millor cara però perd 2-4 contra la Comunidad Valenciana en un partit en el que no només li servia la victòria.

CATALUNYA:
Natalia, Arantxa, Cristina, Mº Pilar, Carla, Sandra, Estefa, Nona, Lidia, Karlota, Sandra i Pili.

VALENCIA:
Laia, Andrea M, Yolanda, Victoria, Aitana, Angela, Teresa, Sara, Paula, Andrea C, Saray i Aida.

GOLS:
1r temps: 1 ? 0 Arantxa (min. 13), 1 ? 1 Angela (min. 16), 2 ? 1 Nona (min.17) i 2 ? 2 Sara (min. 18)
2n temps: 2 ? 3 Paula (min. 23) i 2 ? 4 Sara (min. 27)

ÀRBITRES: Sr. Rogelio Pacheco Gómez, Sr. Joaquín Rodríguez Vila i Sra. Nuria Fernández Novell

CRÒNICA:
Tercer i darrer partit de la fase prèvia que s'ha disputat a Abrera entre les seleccions de Catalunya i la Comunidad Valenciana amb tot per decidir.

Les esperances catalanes passaven per guanyar per una diferència de 4 gols d'avantatge. Amb aquest hàndicap, Catalunya ha sortit a la pista amb les idees molt clares. Han començat el partit volent tenir la possessió de la pilota i creant ocasions de perill movent l'esfèrica a un ritme vertiginós. Per la seva banda, les valencianes han intentat sortir de la pressió catalana amb triangulacions ràpides.

La primera part s'ha igualat en forces i s'ha vist un bon joc per part d'ambdues seleccions. Aquesta igualtat també es reflexava en el marcador, amb el 2-2, encara que oportunitats n'han tingut les dues seleccions per a que el resultat fos més voluminós.

Tant les catalanes com les valencianes han fallat un lliure directe des dels 10 metres.

Catalunya ha millorat respecte el partit anterior encara que el resultat del rpimer partit ha condicionat que la selecció visitant jugués sense molt pressió.

En el segon temps, ambdues seleccions han seguit amb el guió de la primera part. Bon joc i bon ritme de pilota tot i que en els minuts 23 i 27 dos gols de les valencianes han estat un cop molt dur a les aspiracions de les locals. Tot i així, aquestes no abaixat els braços i han competit al màxim fins als darrers minuts.

Així doncs, amb el resultat de 2-4 d'aquest darrer partit de la fase prèvia disputada a Abrera, la selecció de la Comunidad Valenciana es classifica per disputar la Fase Final.