Catalunya no aconsegueix puntuar en el primer partit
FS Notícies | 22/01/2014
La selecció catalana sub 17 femenina no aconsegueix puntuar en el primer partit contra Múrcia i la seva classificació per la fase final dependrà dels dos partits pendents del seu grup.

La selecció catalana sub 17 femenina de futbol sala cau derrotada en el primer partit del Camiponat d'Espanya de Seleccions Territorials de la categoria i ja no depèn d'ella mateixa per poder classificar-se per la fase final.

Tot dependrà del resultat del partit de demà entre Múrcia i Extremadura i, posterioment, al partit del divendres entre Catalunya i Extremadura.

CATALUNYA 1 - 3 REGIÓ DE MÚRCIA

CATALUNYA:
Mariona Solà Ripoll, Cristina Vázquez Gómez, Sònia Blanco Peñarando, Iris Amaro Alonso, Maria Ayala Conte, Maria Espinar Fernández, Laura Oliva Ripoll, Cristina Guerrero Rodríguez, Alícia Benete Montufo, Stela Cantero Peñaranda, Júlia Vidal Moliné i Nerea Yuste Laca.

REGIÓ DE  MÚRCIA: Maria José Milanes Rios, Teresa Salmerón Bermúdez, Yolanda Muñoz Pérez, Claudia Martínez Gramaje, Andrea Marín García, Alba Martínez Vélez, Josefa Susarte Parraga, Carmen Belen Fuentes Moya, Noelia Montoro Susarte, Ángela Gorriz Martínez, María Sánchez Guirao i Verónica Villa Guerrero.

ÀRBITRES: Sr. Valentín Presado, Sr. José Miguel i Sr. Camilo Losada

GOLS:
(2a part) 1 - 0 Pepa (min.3) - 2 - 0 Alba (min.11), 2 - 1 Ayala (min.16) i 3 - 1 Pepa (min.18)

CRÒNICA:
En el primer partit que ha disputat la selecció catalana sub 17 femenina dins del Campionat d'Espanya de Seleccions Territorials de Futbol Sala a Burela, Catalunya s'ha enfrontat contra la selecció de Múrcia, presentant un cinc inicial amb Marina, Ayala, Maria, Alicia i Júlia.

Els primers 20 minuts del partit han estat molt igualats amb oportunitats per cada una de les seleccions. De fet, en qualsevol moment es podria haver decantant la balança cap a un costat o un altre. Les catalanes ho tenien tot a favor quan, a falta de 4 minuts, Múrcia ha sumat la cinquena falta acumulativa.

Tot i així, el marcador ha finalitzat amb un empat a 0 deixant el partit totalment obert amb una segona part decisiva.

A la represa les coses han començat malament pel conjunt català que, ja en el minut 3, ha encaixat el primer gol per un error defensiu. Tot i així, han continuat lluitant i jugant, però les oportunitats se'ls resistien.

Múrcia, amb més fortuna, ha aconseguit marcar el segon gol al minut 11, donant-los-hi un cert avantatge. Però, tres minuts després, la jugadora Carmen Belen ha estat expulsada per doble groga i, en aquest moment de debilitat, Catalunya ho ha aprofitat per reduir distàncies i marcar el seu primer gol.

Dues ocasions posteriors podrien haver donat l'empat a Catalunya, però, malauradament, Múrcia ha esborrat totes les opcions possibles quan, al minut 18, Múrcia ha aconseguit el tercer i definitiu gol que els hi ha donat la victòria.