Catalunya no supera les semifinals del Campionat d'Espanya
Notícies Generals | 18/05/2012
La Selecció de Catalunya sub 16 ha perdut per 2-1 contra Balears a les semifinals del Campionat d'Espanya

BALEARS 2 - CATALUNYA 1

Alineacions:

Balears: Miquel Parera, Sergi Serra, Joan Gaya, Junior A. Roman, Xavier Bauza, Pep Vidal, Àngel Sanchez, Oscar Crespi (Mario Contreras, 38'), Sergio Sarmiento, Marco Asensio (Víctor Alvarez, 81'), Ignacio Estradas.

Catalunya: Andreu Cases, Zacharie Lionel Enguene, Albert Torras (Julio J. Pleguezuelo, 53'), David Bartomeus, Adrià Arjona, Pau Almarcha (Moises Ramirez, 40'), Genís Morera (Marc Blasi, 50'), Aaron Martín, Maxi Rosales, Carlos Soria (Eric Garcia, 53'), Adama Traore.

Gols: 1-0 (Marco Asensio, 25'), 2-0 (Junior A. Roman, 45'), 2-1 (Eric Garcia, 75')

Targetes: 39'- groga Sergi Serra (Balears), 57' - groga Eric Garcia (Catalunya), 68' - groga Zacharie Lionel Enguene (Catalunya), 80' - segona groga Eric Garcia (Catalunya), 80' - vermella directa Julio J. Pleguezuelo (Catalunya)

Crònica:

Catalunya no supera les semifinals del Campionat d'Espanya sub 16 al perdre per 2-1 contra la selecció balear.

El partit ha estat difícil, amb poques arribades a porteria per part dels catalans durant la primera part. Balears ha sortit a jugar fort i al minut 9 ja ha tingut la primera ocasió. El gol balear ha arribat al minut 25 després d'una centrada de Marco Asensio que ha pogut rematar a porteria Ignacio Estradas. L'ocasió més clara de Catalunya s'ha produït a pocs minuts d'acabar la primera part amb un xut des de fora de l?àrea de Adrià Arjona que ha acabat a pal.

Durant la segona part Catalunya ha tingut més ocasions de gol. Balears, però, no ha deixat de pressionar en cap moment i al minut 45' han marcat el segon després d'una centrada de córner que ha rematat Junior. Els nois de Salva Cambray han continuat jugant la pilota i al minut 47 Enguene ha tingut una ocasió clara de gol que el porter balear ha pogut salvar. El gol català ha arribat al minut 75 gràcies a un bon xut d'Eric Garcia. Durant els minuts restants, Catalunya ho ha intentat i ha tingut algunes ocasions de gol però s'ha acabat el temps sense el gol de l'empat. L'àrbitre ha xiulat el final del partit i Catalunya ha quedat desclassificada per jugar la final.

La final del Campionat d'Espanya sub 16 es disputarà entre Euskadi i Balears aquest diumenge a Benissalem, Mallorca.