Catalunya passa a quarts de final del Campionat Nacional de Seleccions
F. Platja | 31/07/2015
Amb una remuntada in extremis en el darrer minut del partit, Catalunya guanya a la Regió de Múrcia per 3 gols a 4 i es col•loca com a segona de grup, passant a quarts de final del campionat.

10 hores. REGIO DE MÚRCIA 3 – 4 CATALUNYA (SÈNIOR)

REGIÓ DE MÚRCIA: Rafael Rubio Díaz, Javier Sancho Amorós, Antonio Martínez Maiquez, Juan Francisco Rodríguez Núñez, Francisco Carrillo Rosillo, Francisco Ruiz Menchón, Juan Miguel Muñoz Rodríguez, Javier García Pérez, Juan Manuen Menchón Vivancos i Alfonso Martínez Paredes.

CATALUNYA: Manuel Francisco Martínez Ceballos, Eliott Mounoud, Fèlix Casalod Colorado, Alejandro Morillas Gallego, José Antonio Quesada Cañizares, Dani Haro Fernández, Eduard Suárez Molina, Adrian Frutos García, Víctor Morillas Gallego i Daniel Morros Lozano.

GOLS: (1a part) 0 – 1 Víctor Morillas (min. 2), 1 – 1 Antonio Martínez (min.7). (2a part) 1 – 2 Víctor Morillas (min. 8), 2 – 2 Juan Miguel Muñoz (min. 8). (3a part) 3 – 2 Francisco Ruiz (min. 6), 3 – 3 Dani Morros (min. 11) i 3 – 4 Dani Morros (min. 11).

Tercer i darrer partit de la fase de grups és el que ha disputat la selecció catalana absoluta de futbol platja contra la Regió de Múrcia. Un partit que decidia la composició final dels quarts de final del Campionat Nacional de Seleccions de Futbol Platja.

Catalunya ha començat molt bé el partit, dominant el joc i posant-se molt aviat per davant en el marcador. Per la seva banda, arrel del gol rebut, els murcians han optat per jugar molt més directes i fruit d’això, han aconseguit pujar l’empat en el marcador abans del descans.

El segon període ha continuat amb el mateix guió que el primer, amb els catalans proposant jugades elaborades mentre que el joc directe predominava en les accions murcianes. Víctor Morillas ha avançat de nou a Catalunya, però segons després Múrcia ha reaccionat amb l’empat.

Amb tot en joc, el tercer període s’ha iniciat amb el respecte suficient de saber que un error podia provocar la pèrdua del partit. Ha estat la Regió de Múrcia qui s’ha avançat per primera vegada en el partit a falta de sis minuts. Catalunya ho ha intentat de totes les formes possibles, però no ha estat fins a falta d’un minut per finalitzar el partit que, amb l’aparició del capità català, Dani Morros, aquest ha marcat, en un minut, dos espectaculars gols que han firmat la remuntada in extremis.