Catalunya queda en segona posició en el campionat de seleccions sub 16

" />

FS Notícies | 01/05/2011
La selecció catalana sub 16 ha quedat subcampiona del Campionat d’Espanya després de veure’s superada per Murcia, per 4 gols a 0.
<p class=Catalunya queda en segona posició en el campionat de seleccions sub 16

" onerror="imgError(this);">

La RFEF va fer arribar a totes les federacions autonòmiques participants al Campionat d’Espanya sub 16 masculí el calendari de partits que es disputaran

del 27 d’abril a l’1 de maig a Mazarron (Múrcia).

La selecció catalana, dirigida per Manolo Moya i Javi Ruiz, està enquadrada en el grup de Castella La Manxa i Canàries.

PAÍS BASC

Els campions de cadascun dels grups es classificaran per disputar les semifinals d’aquest Campionat.

Al mateix temps, informar que la

Federación de Fútbol de la Región de Murcia, organitzadora del Campionat, ha posat en marxa un web amb tota la informació relativa a aquesta competició: http://federacionmurciana.moogo.es/

CANÀRIES:

José, Iván Sandoval, Sergio, Ruben i Nestor.

També han jugat: Manuel, Rowyn, Kilian, Samuel i Aarón.

CATALUNYA:

Martí Giralt, David Ortega, Ferran Plana, Àlex Trilla i Esteban Cejudo.

També han jugat: Ricard Soutullo, Cristian Robledo, Víctor Borràs, Dani Portillo, Eric Pérez i Martí Castella.

GOLS: 0-1

(Ferran, min.1); 1-1 (Sergio,pp min.1); 1-2 (Ferran, min.17); 1-3 (Ferran, min.18); 1-4 (Àlex Trilla, min.21); 1-5 (Ferran, min.39); 1-6 (Esteban, min. 39)

CRÒNICA:

Catalunya ha iniciat el seu primer partit al Campionat d’Espanya de Seleccions amb molta força i contundència. De fet, el capità Ferran Plana ha aconseguint marcar el primer gol del matx als trenta segons de l'inici. A continuació, una jugada desafortunada ha significat l’empat, després de que el jugador català, David Ortega, introduís la pilota al fons de la seva pròpia porteria.

Tot i així, Catalunya ha continuat amb el seu joc, dominant el partit. Una de les ocasions més clares del primer temps ha estat el xut d’Esteban al minut 16, que ha acabat fregant el pal. Però els catalans no han tardat en fer pujar gols al marcador, amb dues jugades del Ferran que han significat el 3 a 1. En el primer gol, el Ferran ha creat un fort tir que ha rebotat a un defensa canari i ha acabat al fons de la xarxa i, seguidament, el mateix capità ha robat una pilota a un defensa i després de driblar al porter ha aconseguit un nou gol pels catalans. D’aquesta manera, ha finalitzat el primer temps.

Al minut 1 de la segona part ha arribat un nou gol de Catalunya, fruit d’un xut d’Àlex Trilla que ha rebotat a un defensa canari. A partir d’aquí, Catalunya ha mantingut la possessió de la pilota aconseguint, d’aquesta manera, el domini del joc.

Però, al minut 19, David Ortega ha estat expulsat per doble groga. Tot i així, a escassos minuts del final del partit, Catalunya ha aconseguit marcar el seu cinquè i sisè gol en dues jugades seguides. Novament, Ferran, i Esteban n’han estat els seus autors.

Amb el marcador final d’1 a 6 ha finalitzat el partit, amb una estadística de 29 xuts a porta per part de Catalunya.

29/04/2011

C. LA MANXA

1

6

(SUB 16)

CASTELLA LA MANXA:

Iván Marquina, José Félix Cano, Kevin García, Miguel Gómez i Marc Galindo.

També han jugat: Arturo Viana, Álvaro Velilla, Miguel Ángel Díaz, Guillermo García, Manuel González i Mustafa Jamil.

CATALUNYA:

Martí Castella, Àlex Trilla, David Ortega, Ferran Plana i Esteban Cejudo.

També han jugat: Martí Giralt, Víctor Borràs, Eric Pérez, Àlex Trilla, Ricard Soutullo, Dani Portillo i Cristian Robledo.

ÀRBITRES:

Rafael García i José Antonio. Taula: María Cristina

GOLS: 0-1

( Àlex Trilla, min.2); 0-2 (Esteban Cejudo,min.10); 0-3 (Esteban Cejudo, min.11); 1-3 (Kevin García, min.29); 1-4 (Cristian Robledo, min.30); 1-5 (David Ortega, min.33); 1-6 (Esteban Cejudo, min.39)

CRÒNICA:

A les 13 hores s’ha iniciat el segon partit de Catalunya corresponent a la fase prèvia del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques sub 16 de futbol sala.

Catalunya tenia molt clar que era important marcar el més aviat possible i així mateix ho ha fet. Al minut 2 ja ha arribat el primer gol, amb Àlex Trilla com a autor.

I, malgrat que a l’inici del primer temps les ocasions han estat equilibrades a ambdós conjunts, Castella La Manxa s’ha vist superada per Catalunya que ha decantant la balança, primer, amb el segon gol fruit d’una bona jugada que ha finalitzat amb un fort tir fins al fons de la xarxa d’Esteban i, després, amb el tercer gol al minut 11.

A escassos minuts per la final del primer temps Catalunya acumulava la cinquena falta.

A partir d’aquí, Catalunya ha aconseguit mantenir el domini del partit creant un munt d’ocasions de gol. Tot i així, al minut 9 de la segona part, Castella La Manxa ha marcat el seu primer gol. Amb el marcador de 1 a 3 els catalans no han tardat en reaccionar i en tres jugades el marcador ha pujat a 6 gols.

Seguidament, Catalunya ha fallat un penal i, d’aquesta manera, el marcador ha finalitzat amb un 1 a 6.

Així doncs, amb la victòria d’ahir contra Canàries, sumant-li la d’avui contra Castella La Manxa, la selecció catalana sub 16 s’ha classificat per a les semifinals del Campionat.

Una vegada finalitzats els partits, s’ha dut a terme el sorteig de semifinals. Aquest ha estat el quadrant resultant:

CATALUNYA:

Martí, David, Dani, Ferran i Àlex. També han jugat: Esteban, Martí Castellà, Ricard, Christian i Èric.

MADRID:

Carlos, Alejandro, Guillermo, Pablo i Aitor. També han jugat: David, Sergio i Jesús.

ÀRBITRES:

Marín Márquez i Paredes Baños. Taula: Laura Mercader.

GOLS: 1-0

(Dani, segon 45);  1-1 (Alejandro, segon 50);  1-2 (Pablo, min. 10); 2-2 (Ricard, min. 13);  3-2 (Àlex, min. 25); 4-2 (Ferran, min. 34); 5-2 (Ferran, min. 39).

CRÒNICA:

Catalunya s’ha classificat per la final del Campionat d’Espanya de seleccions sub 16 masculines de futbol sala al guanyar de forma molt treballada la semifinal davant de Madrid.

El matx començava amb un gran ambient a les graderies del Poliesportiu de

La Aceña (Mazarron), amb gairebé 150 espectadors que tenien ganes de gaudir d’un bon espectacle. I ni Catalunya ni Madrid han decebut als seus afeccionats. La primera part del partit ha estat molt igualada, amb ocasions per ambdós conjunts. De fet, en el primer minut del partit tant catalans com madrilenys han fet pujar un gol en el marcador (1-1 al minut 1). Després d’aquest minut inicial de bogeria, la intensitat del partit ha disminuït i la selecció catalana ha començat a desenvolupar un joc vistós i de toc. Tot i així, Madrid no posava les coses fàcils i apostava per un joc directe que els ha permès posar-se per davant en el marcador en el minut 10, gràcies a un gol de Pablo. La reacció catalana no s’ha fet esperar. Tan sols 3 minuts després, el Ricard, mostrant un detall de qualitat tècnica, ha superat al porter madrileny amb un xut suau i col·locat.

Després del resultat igualat de 2-2 amb el que s’arribava a la mitja part, Catalunya ha encarat millor la segona meitat de la semifinal que el seu adversari i s’ha posat a dominar el partit. Cinc minuts després de la represa, l’Àlex ha marcat de jugada d’estratègia el 3-2. Els catalans han aconseguit fer pujar encara dos gols més en el marcador, obra ambdós del Ferran, que ha marcat des de la línea de deu metres.

Treballada victòria del conjunt català que els permet un valuós pas a la final. La gran cita serà demà, a les 12 hores, davant de Múrcia.