Catalunya s'emporta la primera victòria amb contundència
FS Notícies | 12/04/2014
Amb el resultat d'1 a 5 Catalunya supera a Extremadura i suma la seva primera victòria en la fase de grups del Campionat. Demà, els espera la selecció de Cantàbria.

EXTREMADURA: Izan Alfonso Rodríguez Griñon, Juan Barragán Silva, Andrés Rodríguez Gracera, Manuel Guillen Calvino, Mario Dominguez Castro, Alejandro Poblador Jara, Álvaro Domínguez Rodríguez, Enrique Almeida Plaza, Adolfo Rodado Fariña, Jorge Velasco Fernández, Miguel Angel Aguilar De La Flor i Aitor Cosme Colchón.

CATALUNYA: David Carrasco Garcia, Victor Cecilia Cabo, Umberto Di Pardi Galvin, Adrià Sànchez Gaspart, Otto Luis Ingham, Paul Del Rio Sergi, Alex Garcia Muñoz, Alex Fernández Alonso, Aniol Vendrell Aldona, Alberto Hidalgo Martínez, Alex Vaca Coello i Marc Cella Valladolid.

ÀRBITRES: Sr. Francisco José Salmerón, Sr. Antonio Montoña i Sr. Jesús Fernandez.

GOLS:
 (1a part) 0 - 1 Umberto Di Pardi (min. 3 (p)) , 0 - 2 Victor Cecilia (min. 11). (2a part) 0 - 3 Paul Del Rio (min. 1), 1 - 3 Adolfo Rosado Fariña (min. 6), 1 - 4 Umberto Di Pardi (min. 12), 1 - 5 Victor Cecilia (min. 14).

CRÒNICA: La selecció catalana aleví ha estat la primera en encetar el Campionat d'Espanya de Seleccions Territorials que es disputa a El Ejido.

La selecció catalana dirigida per Chus Esteban ha sortit a la pista amb Marc, Aleix Vaca, Alex, Adrià i Alex Fernàndez.

Tant la selecció d'Extremadura com la de Catalunya han sortit molt nervioses a la pista, fet que ha provocats que hi hagin hagut moltes transicions tan ofesinves com defensives per part d'ambdues, sense arribar-se a definir un clar dominador del partit.

Catalunya, al minut 3, en una jugada individual que ha finalitzat amb un penal a favor dels catalan
s sobre l'Umberto, ell mateix l'ha materialitzat, obrint el marcador.

El partit ha continuat amb un alt ritme de joc per part d'ambdós equips. Poc després, Extremadura ha estabellat l'esfèrica al pal indicant que estava dins del partit.

En el minut 11, Víctor Cecilia, amb un xut des dels 8 metres ha aconseguit posar el 0 a 2 en el marcador, amb el que s'ha arribat al mig temps.

Ja a la represa, els catalans més confiats han començat la segona part amb un fort ritme i així ho han demostrat que en el minut 1, Paul Del Rio ha posat el 0 a 3 en el marcador.

Tot i així, els extremenys han continuat provant i, cinc minuts després, han escurçat diferències amb el seu primer gol.

Catalunya ha continuat donant un bon joc, continuant amb la seva filosofia i sense arronsar-se i en el minut 12 ha aconseguit pujar un gol més al marcador, el segon d'Umberto.

A falta d'un minut pel final Victor Cecilia ha marcat el cinquè i definitiu gol que ha donat la primera victòria al conjunt català que demà s'enfrontarà a Cantàbria.

LES FOTOGRAFIES DEL PARTIT:

Podeu trobar totes les fotografies del partit a la galeria d'imatges de la portada de Futbol Sala.