Catalunya sap patir per tombar una lluitadora Andalusia
F. Platja | 27/07/2018
La Selecció Catalana Cadet masculina de futbol platja s’emporta un treballat triomf per 5 a 4 davant el combinat amfitrió en un partit vibrant.

5 - 4
ANDALUSIA
Cristian Rodríguez, Sergio Jurado, Marc Borràs, Riudan El Bassri, Soleiman Batis, Pol Flor-Laguna, Moussa Chaatouf, Alejandro Mayral, Eloi Pérez, Daniel Pastor, Marc Vall i Marc López.
ANDALUSIA
Pedro García, Álvaro Fernández, Aarón Peinado, Ruperto Javier Ponce, Alejandro Roma, Pablo Mingo, Samuel de Salas, Juan Manuel Pino, Óscar Bornes, Yerai Dávila, Jairo García i Daniel Coello.
Moussa Chaatouf (1-0, 10’); Marc Vall (2-0, 11’);Riudan El Bassri (3-1, 18’); Soleiman Batis (4-1, 22’; 5-1, 23’).

Alejandro Roma (2-1, 12’); Óscar Bornes (5-2, 26’); Yerai Dávila (5-3, 28’): Óscar Bornes (5-4, 35’).

Daniel Coello (25’).

La Selecció Catalana Cadet masculina de futbol platja ha debutat amb victòria al Campionat d’Espanya, que s’està disputant a Cadis. Els de Diego Blanco han sabut patir per tombar els amfitrions per 5 a 4 en un encontre que no s’ha decidit fins el darrer minut. Catalunya ha dominat els primers compassos del xoc amb un joc alegre i vistós. Quan s’havien disputat 10 minuts, Moussa Chaataouf ha marcat la primera diana del matx amb un remat al segon pal. Tot seguit, Marc Vall ha ampliat diferències després de culminar amb èxit una gran jugada individual. Just abans d’acabar el primer període, els andalusos han anotat el seu primer gol, obra d’Alejandro Roma.

La Catalana ha continuat portant les regnes de l'enfrontament al segon quart. Després de diversos avisos, Riudan El Bassri ha anotat el tercer amb un xut ajustat al pal. Posteriorment, Soleiman Batis ha deixat encarrilat el duel amb dos gols pràcticament consecutius. El primer finalitzant un ràpid contraatac després de recuperar ell mateix la pilota, i en el segon avançant-se al seu marcador després que Daniel Pastor fallés un penal.

Malgrat tenir quatre gols de desavantatge a l’inici dels darrers 12 minuts, Andalusia ha cregut en la remuntada i no ha llençat la tovallola. Óscar Bornes, amb un subtil toc, ha enviat la pilota al fons de la xarxa. A continuació, Yerai Dávila ha sorprès el porter català amb un xut llunyà que ha botat a la sorra just abans que l’intentés blocar. En el darrer minut, de nou Bornes ha anotat el 5 a 4 davant una afició entregada. Malgrat això, Catalunya ha mantingut el cap fred, ha jugat amb intel·ligència i s’ha emportat un merescut triomf.