Catalunya sub 10 femenina cau a la tanda de penals en la primera participació a un Campionat d'Espanya
FS Notícies | 08/05/2024
La Selecció Catalana sub 10 femenina de futbol sala ha empatat a 2 davant la Regió de Múrcia, i ha perdut a la tanda de penals, en el debut al Campionat d'Espanya de futbol sala.

REGIÓ DE MÚRCIA
2 - 2
Inés Fernández, Elena Navarro, Nuria Campos, Martina Melgarejo, Carmen Martínez, Marta Quesada, Marta Sánchez, Valeria Egea, Keyra Palacios, Candelaria Fernández, Carmen Luján i Aitana Guillén
Paula Caballe, Daniela Fernández, Eden Vilches, Isabel Pozo, Emma Ruiz, Daniela Secades, Lia Fraile, Abril Jozan, Jana García, Celma Vallet, Laia García i Carla Anglade

1-0 Aitana Guillén (4'); 2-0 Marta Quesada (5');

2-1 Emma Ruiz (18'); 2-2 Carmen Martínez (p.p.) (21')
Àrbitres principals: Adrián González i Melanie Rodríguez     Àrbitre assistent: Mouna Talidi

Derrota a la tanda de penals. La Selecció Catalana sub 10 femenina de futbol sala ha empatat a 2 contra la Regió de Múrcia en la primera participació en un Campionat d'Espanya. Un partit per a la història en què les jugadores dirigides per Laia Fernández perdien 2 a 0 al descans i han tret l'orgull a la represa per empatar. A la tanda de penals, la Regió de Múrcia ha estat més encertada i s'ha endut el 0'25 punts extra. Amb això, Catalunya s'enfrontarà demà a Extremadura, a partir de les 9.45 hores, on haurà de guanyar per classificar-se per a les semifinals del Campionat d'Espanya.

Primera part amb nervis. La Selecció Catalana sub 10 femenina de futbol sala ha debutat al Campionat d'Espanya amb nervis, imprecisions i amb dubtes, tot i que ha sabut crear perill sense materialitzar-ho amb gols. I és que Laia Garcia ha tingut la primera ocasió del matx amb un mà a mà amb la portera que no ha pogut transformar amb el 0 a 1. Per contra, s'han trobat a una Regió de Múrcia ordenada i contundent en defensa i que, a més, ha marcat en les dues ocasions de gol que ha tingut amb dos xuts llunyans, a l'equador del primer temps, que han col·locat el 2 a 0 al lluminós.

Canvi d'imatge a la represa. Catalunya sub 10 femenina ha capgirat la situació a la segona part. Ha canviat la mentalitat, han estat més intenses en defensa i sobretot, s'han tret els nervis de l'inici i han cregut en la remuntada. I així ha estat. Les catalanes han pressionat des de l'inici a la Regió de Múrcia convençudes que podien capgirar el resultat i, en una acció d'estratègia, Emma Ruiz ha finalitzat amb un xut exterior per marcar el primer. I, sense temps de reacció, amb un altre xut exterior que ha topat amb una defensora de la Regió de Múrcia, ha servit per empatar el matx. Al tram final del partit, i amb un temps mort demanat per a cada selecció, els dos conjunts han tingut oportunitats, tot i que el marcador ja no s'ha mogut més i el partit s'ha decidit a la tanda de penals

A la tanda de penals, tot i que la portera catalana, Paula Caballe, ha aturat dos penals, Catalunya n'ha errat tres i la Regió de Múrcia s'ha endut el 0'25 punts extra.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.