Catalunya sub 10 femenina s’imposa per la mínima i jugarà la final
FS Notícies | 11/05/2024
La Selecció Catalana sub 10 femenina de futbol sala ha guanyat 0 a 1 davant Galícia i aquest diumenge, a partir de les 10.30 hores contra Andalusia, disputarà la final del Campionat d'Espanya.

Victòria i a la final. La Selecció Catalana sub 10 femenina de futbol sala jugarà la final del Campionat d’Espanya després de guanyar 0 a 1 a Galícia en una semifinal que s’ha decidit a la primera meitat amb una diana de Daniela Secades. Catalunya ha disputat un enfrontament amb molt caràcter, amb un orgull increïble i amb una intensitat que ha superat a una Galícia intractable fins al dia d’avui. Amb aquesta victòria Catalunya sub 10 femenina jugarà la final del Campionat d’Espanya, aquest diumenge a partir de les 10.30 hores contra Andalusia, que ha vençut a l’altre semifinal davant Extremadura per 3 a 5.

Primera part de caràcter. La Selecció Catalana sub 10 femenina de futbol sala ha disputat una gran primera meitat, amb caràcter, orgull, intensitat i amb les idees molt clares. I és que ha superat durant els primers 15 minuts a Galícia, líder del Grup A i que havia completat una fase de grups impecable. Catalunya ha estat millor en el duels individuals, s’ha endut totes les pilotes dividides i ha tingut les ocasions més clares. I és que en els primers instants, Abril Jozan i Emma Ruiz han avisat amb una pilota al pal i, a l’equador del primer temps, Daniela Secades ha aprofitat un rebot de la portera fora de l’àrea per obrir la llauna del marcador. Catalunya ha continuat amb caràcter i defensant bé la porteria i el marcador ja no s’ha mogut més. 0 a 1 i al descans.

A la represa, les jugadores de Catalunya no s’han cansat de lluitar, de defensar i han sabut mantenir el resultat en tot moment. Galícia ha amenaçat a l’inici de la segona meitat amb una pilota al pal d’Amelia Cobo, des de mitja pista, tot i que Jana García ha respost amb un ràpid contraatac. Ha estat un segon temps amb menys ocasions, en què cap selecció ha volgut cometre errades de risc i Galícia ha tornat a amenaçar amb una altra pilota al pal de Valeria Eijo. Finalment, Catalunya ha sabut mantenir l’avantatge i ha guanyat 0 a 1.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.