Catalunya sub 12 guanya a Galícia i jugarà la final del Campionat d'Espanya
FS Notícies | 20/04/2024
La Selecció Catalana sub 12 masculina de futbol sala ha guanyat 3 a 1 davant Galícia i aquest diumenge, a les 10.30 hores, jugarà la final contra Andalusia.

3 - 1
GALÍCIA
Xavi Martin, Roc Martí, Quim Jiménez, Xavi López, Héctor Cáceres, Marçal Lavilla, Elihu Galimany, Dylan Maturana, Emir Isai Montoya, Luis Vargas, Biel Guinart i Marçal Lanzas
GALÍCIA
Konstantin Kruglov, Miguel Candal, Hugo Álvarez, Teo Castro, Nacho Villanueva, Álvaro Gómez, Hugo Luaces, Ruy Caamaño, David Trillo, Mateo Quintana, Mateo Cortizas i Bedhasa García

1-0 Quim Jiménez (11'); 2-0 Elihu Galimany (27'); 3-0 Quim Jiménez (28')

3-1 Mateo Quintana (29');
Àrbitres principals: Álvaro Jiménez-Conde i Gustavo Leal     Àrbitre assistent: Pablo Serrano

Bitllet cap a la final. La Selecció Catalana sub 12 masculina de futbol sala ha guanyat 3 a 1 davant Galícia i obté el bitllet per a la final del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques. Ha estat un altre partit en què Catalunya ha sabut competir, ha patit en defensa en moments complicats i ha tingut efectivitat en instants clau del partit. Un exemple de caràcter i orgull d'un combinat català que aquest diumenge jugarà la final del Campionat d'Espanya a partir de les 10.30 hores contra Andalusia, ja que els andalusos han remuntat i guanyat 3 a 4 a les Illes Balears.

Gol de pissarra a la primera part. Els primers 15 minuts entre Catalunya i Galícia han estat igualats, amb oportunitats pels dos equips i on la forta pressió d'ambdós combinats ha dificultat els atacs. Han estat uns minuts amb imprecisions, on els nervis dels jugadors s'ha sobreposat a la seva qualitat. Tot i això, les primeres ocasions les ha tingut els quadribarrats amb una pilota al pal de Quim Jiménez i un mà a mà d'Héctor Cacéres on la pilota ha sortit fregant al pal. L'empat i la igualtat en el marcador s'ha mantingut fins que, dos minuts abans del descans, altra vegada l'estratègia i la pissarra han sortit efecte. A la sortida d'un còrner, xut exterior del capità Quim Jiménez i 1 a 0. Encara abans del descans, però, Catalunya ha tingut el segon amb una doble ocasió d''Héctor Cáceres que la pilota no ha entrat.

A la segona part ha continuat amb la mateixa tònica, amb una Catalunya defensant amb criteri i intensitat, i amb efectivitat de cara a porteria, i amb una Galícia apretant a la porteria de Catalunya. De fet, el capità de Galícia, Mateo Quintana, ha amenaçat a l'inici de la represa amb una doble ocasió ben aturada per Marçal Lanzas. Catalunya, però, no s'ha desfet i ha tingut dues oportunitats clares per marcar el segon amb un xut al travesser d'Elihu Galimany i amb un altre xut exterior de Quim Jiménez. La balança, però, l'ha decidit Elihu Galimany quan, al minut 27, ha rematat al primer toc una gran jugada personal d'Emir Isai Montoya per marcar el 2 a 0. Sense temps de reacció i, també amb una acció de pissarra, Quim Jiméenz ha marcat el 3 a 0. Ja a la desesperada i amb porter-jugador, en els darrers segons de partit, Galícia ha escurçat diferències per mitjà del seu capità establint el definitiu 3 a 1. Victòria de Catalunya i bitllet a la final: diumenge a les 10.30 hores contra Andalusia, i en directe pels canals de l'RFEF.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.