Catalunya sub 14 tanca una fase de grups impecable
FS Notícies | 19/04/2024
La Selecció Catalana sub 14 masculina de futbol sala ha guanyat 0 a 16 davant Melilla i tanca una fase de grups impecable amb 3 victòries en 3 partits i 37 gols a favor i 3 en contra.

MELILLA
0 - 16
MELILLA
Francisco López, Joel Da Silva, Kevin López, Walid El Hachimi, Alejandro Guillen, Mohamed Amin Abdel-Lah, Adam Al-Lal, Adam Ben Ahmed, Ali Mohamed, Muslim El Founti, Andres Garcia i Brahim Kaddouri
Izan Calvo, Pablo Saez, Iker Ruiz, Gerard Carbó, Xavier Molist, Martí Barreda, Alex Delcan, Nacho Melero, Leo Cuartero, Jan Vergés, Biel Bustamante i Jan Vila

0-1 Jan Vergés (4'); 0-2 Biel Bustamante (8'); 0-3 Jan Vergés (9'); 0-4 Nacho Melero (17'); 0-5 Nacho Melero (18'); 0-6 Iker Ruiz (19'); 0-7 Jan Vergés (21'); 0-8 Pablo Sáez (23'); 0-9 Iker Ruiz (25'); 0-10 Biel Bustamante (28'); 0-11 Leo Cuartero (32'); 0-12 Martí Barreda (34'); 0-13 Alex Delcan (35'); 0-14 Biel Bustamante (36'); 0-15 Iker Ruiz (38'); 0-16 Iker Ruiz (38')
Àrbitres principals: Carlos García i Alejandro Martínez Flores    Àrbitre assistent: Pablo Serrano

Golejada per tancar la fase de grups. La Selecció Catalana sub 14 masculina de futbol sala ha guanyat 0 a 16 davant Melilla per tancar una fase de grups impecable: 3 victòries en 3 partits i un total de 37 gols a favor i 3 en contra. I més enllà dels números, les sensacions. Per tercer partit consecutiu, la Selecció Catalana sub 14 masculina ha exhibit un gran futbol sala, alegre, vistós, i amb molta intensitat defensiva. Pel que fa al partit contra Melilla, els quadribarrats ja guanyaven 0 a 6 al descans i, a la represa, no han baixat el pistó fins al definitiu 0 a 16. Aquest dissabte, a partir de les 12.30 hores i en directe pels canals de l'RFEF, la Selecció Catalana sub 14 masculina de futbol sala jugarà les semifinals del Campionat d'Espanya contra la Regió de Múrcia, líder del Grup C amb, també, tres victòries en tres partits.

Sentència a la primera meitat. El partit entre Melilla i la Selecció Catalana sub 14 masculina de futbol sala ha començat amb oportunitats pels dos equips, amb una Melilla inquietant a la porteria catalana defensa per Jan Vila, mentre que els quadribarrats han intentat, amb paciència, buscar espais a la defensa de Melilla. El marcador s'ha obert al minut 3 per mitjà de Jan Vergés i, a partir d'aquí, Catalunya ha sabut connectar molt bé amb els pivots Pablo Sáez i Iker Ruiz per trobar superioritats i crear perill. Biel Bustamante, al primer toc i amb la cama dreta, ha marcat el segon i, després d'una gran recuperació de Leo Cuartero, Jan Vergés ha marcat el tercer abans de l'equador del primer temps. Encara abans del descans, un doblet del capità Nacho Melero i una altra diana d'Iker Ruiz han col·locat el 0 a 6 al lluminós

A la represa, el seleccionador català, Ivan Calle, ha aprofitat per donar minuts a tots els jugadors i repartir la càrrega física pensant ja amb les semifinals d'aquest dissabte. Tot i així, Catalunya no ha baixat el pistó, ha mantingut una gran intensitat defensiva mantenint la porteria a zero en tot moment i exhibint un gran futbol sala en atac, efectiu i vistós. Amb aquest escenari, la Selecció Catalana ha aconseguit marcar 10 gols durant la segona part. I és que només començar-la, Jan Vergés ha marcat el setè i, poc després, Pablo Sáez ha finalitzat una acció d'estratègia per col·locar el 0 a 8. Encara amb més de 10 minuts per jugar, Catalunya ha continuat jugant a plaer i un hat-trick d'Iker Ruiz, un doblet de Biel Bustamante, i les dianes de Leo Cuartero, de Martí Barreda i d'Alex Delcan han acabat d'establir el definitiu 0 a 16.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.