Catalunya sub 16, a la fase final
Notícies Generals | 17/03/2013
La Selecció Catalana sub 16 ha finalitzat la segona fase del Campionat d'Espanya amb tots els punts possibles de la classificació després de guanyar per 4 gols a 0 a la Selecció d'Extremadura.

Alineacions:

Catalunya: Jesús Ruíz (José A Domingo, 72'), Ferran Sarsanedas, Sergi Canós (Carles Pérez, 62'), Josimar A. Quintero, Lluís López, Aaron Martín, César Mont (Pablo Maffeo, 62'), Álex Carbonell, Marc Álvarez (Marcel Sgro, 66'), Sergi Moreno, Enrique García.

Extremadura: José Luís Pintado, José María Rosa (Jaime Macías, 58'), Miguel Ángel Tivero, José Antonio Pozo, Carlos Lozano (Silvero Becerra, 66'), Marcos Álvarez (Juan Carlos de la O, 72'), Antonio Perera, Daniel Vega, Álvaro Paule, Juan Carlos Montaño (Samuel González, 71'), José María Corzo.

Gols: 1-0 Sergi Canós (35'), 2-0 Sergi Canós (50'), 3-0 Álex Carbonell (65'), 4-0 Aaron Martín (70')

Targetes Grogues:

Catalunya: Ferran Sarsanedas (36'), Lluís López (75')

Extremadura: José María Corzo (20'), Álvaro Paules (69'), Antonio Perera (78')

Conjunt Arbitral:

Àrbitre: Sr. Alfonso OLIVA BUENO

Assistents: Sr. Gerard CASTELLET JULIÀ i Sr. David VEGA ESCOLAR

4rt àrbitre: Sr. Rafael DE SAN NICOLÁS GARCÍA

Crònica:

Catalunya ha vençut a la Selecció d'Extremadura per 4 gols a 0 en el darrer partit de la segona fase del Campionat d'Espanya sub 16 masculí, aconseguint així classificar-se per a la fase final del Campionat.

La Selecció dirigida per Salva Cambray ha sortit al terreny de joc buscant el gol, malgrat la defensa extremenya no els ho ha posat fàcil. Els catalans han tingut la possessió de la pilota i han creat ocasions de perill en diverses ocasions, destacant un pal d'Álex Carbonell al minut 7 i un xut des de la cantonada de l'àrea gran de Josimar A. Quintero que ha acabat en les mans del porter José Luís Pintado al minut 29.

A cinc minuts del descans, Sergi Canós ha marcat el primer gol català rematant de cap una pilota penjada a l'àrea a la sortida d'una falta. Amb el resultat d'1 a 0 al marcador s'ha arribat a la mitja part del partit.

A la represa, Catalunya no ha volgut perdonar i, al minut 45,  Canós ha marcat el segon gol català tornant a rematar de cap una pilota penjada per Álex Carbonell des del lateral esquerre. Extremadura ha estat a punt d'entrar al partit, cinc minuts més tard, quan Antonio Perera ha estavellat un xut de falta directa al travesser de Jesús Ruíz. Catalunya, però, ha eixamplat la distància al marcador amb un gol de  Carbonell, que ha superat sense dificultats el porter rival.

El quart i definitiu gol català ha arribat a 10 minuts del final amb una xut de falta directa d'Aaron, que el porter extremeny no ha pogut aturar.

Amb aquesta victòria els catalans han aconseguit superar la segona fase del Campionat amb tots els punts en joc. D'aquesta manera, s'han classificat per la fase final del Campionat d'Espanya sub 16 masculí.