Catalunya sub 16 agafa el bon camí
Seleccions | 17/12/2019
La Selecció Catalana sub 16 masculina ha guanyat 3 a 2 a la UE Cornellà, en el Complex Esportiu Municipal Olímpia de Sabadell, en partit de preparació per a la primera fase del Campionat d’Espanya.
3 - 2
CORNELLÀ, U.D. SAD
Jan Danes, Carlos Alemán, Gerard González, Iván Rodríguez, Fèlix Martí, Roger Martínez, Iker Garcia, Lancinet Kourouma, Mamadou Moustapha, Pablo Pae i Ilias Akhomaach. També han jugat: Aaron Alonso, Biel Vicens, Angel Alarcón, Pere Haro, Sergio Rivares i Marc Jurado.
CORNELLÀ, U.D.
Damià Ferrando, Jorge López, Pol Moullor, Narcís Costa, Daniel Bertran, Aitor Giménez, Alex Cantaredo, Rachid Ameaoua, Gerard Campaña, Pau Ávila, Aregall. També han jugat Adrián Bobi, Alejandro Garcia, Carles Garrido, Xavier Rufo i Edgar Vela.
Roger Martínez (p. 1-0, 7’); Ilias Akhomach (2-1, 33’); Pablo Páez (3-2, 41’).

Pau Àvila (1-1, 23’); Rachid Ameaoua (2-2, 39’).
Devani Cervantes Basachs (àrbitra principal), Naiara Vílchez Valverde i Martina Tomás García (àrbitres assistents).

La Selecció sub 16 ha aconseguit una victòria amb solvència per 3 a 2 davant un Cornellà que ha estat molt efectiu, malgrat que el joc i les oportunitats les ha posat Catalunya.

La primera part ha finalitat amb empat a dos gols, i això que per ocasions ha estat Catalunya la que ha generat moltes més que no pas el Cornellà, que ha aprofitat molt bé les escasses oportunitats que ha tingut. Ràpid ha marcat Catalunya, en el minut 7 gràcies a un penal transformat per Roger Martínez. Les ocasions del combinat que dirigeix Rafael Beltran han estat moltes, però a la sortida d’un córner, el Cornellà ha empatat el partit a 1 gràcies al remat de Pau Àvila, al minut 23. Deu minuts més tard, Ilias Akhomarch ha tornat a posar per davant a Catalunya. Però només un minut abans del xiulet final de la primera part, Rachid Ameaoua ha fet un extraordinari xut des de fora de l’àrea que s’ha colat per l’escaire de la porteria de la sub 16, sense que Jan Danes hagi pogut fer res per aturar-la.

No ha pogut començar millor la segona part per Catalunya. Encara no ha arribat el minut 42 quan Pablo Páez, l’autèntic motor d’aquesta Selecció, no ha fallat davant porteria aconseguint el 3 a 2. El domini durant aquest període ha estat de la sub 16, amb oportunitats que hauria pogut materialitzar. L’equip català ha demostrat estar preparat de cara a la primera fase del Campionat d’Espanya que abans de finalitzar l’any es disputarà a Mallorca. Control de la pilota, pressió quan cal i jugades assajades des del córner han estat la tònica del duel. A falta dels darrers serrells abans de la posada de llarg d’aquesta Selecció, el camí promet.