Catalunya sub 16 cau contra Andalusia i es proclama subcampiona d'Espanya
FS Notícies | 05/03/2023
La Selecció Catalana sub 16 masculina de futbol sala ha perdut 2 a 3 davant Andalusia en un partit que ha dominat sense encert.

2 - 3
ANDALUSIA
Daniel Rodrigo, Pau Ramos, Toni Rodríguez, Aleix Coll, Martí Serra, Neil Hernández, Pol López, Derek Buro, Sirius Coll, Adrián Salgado, Marc Benito i Guillem Beumala
ANDALUSIA
Javier González, Jaime Cumplido, Ramón Balboa, Daniel Rodrigo, Pablo Ríos, Ander Barranco, Guillermo Calderón, Alvaro de Toro, Iván Rodríguez, Sasntiago Menchen, Carlos Valladares i Jorge Manuel Santiago

1-1 Pol López (4'); 2-2 Toni Rodríguez (26')

0-1 Guillermo Calderón (3'); 1-2 Pablo Ríos (8'); 2-3 Alvaro de Toro (34')
Àrbitres principals: Darriba Rivas i Otero Baltasar       Àrbitre assistent: M. López López

No ha pogut ser. La Selecció Catalana sub 16 masculina de futbol sala ha perdut per un ajustat 2 a 3 davant Andalusia la final del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques en un partit on Catalunya ha competit fins al darrer segon. Els quadribarrats han demostrat caràcter competitiu durant tot el partit, en què ha tingut oportunitats de guanyar a la segona part, però un gol al minut 34 ha decantat la balança i ni amb porter-jugador han pogut empatar. D'aquesta manera, la Selecció Catalana sub 16 masculina de futbol sala posa punt final a un curs increïble amb el subcampionat d'Espanya.

Andalusia marxa al descans amb avantatge. La final del Campionat d'Espanya ha començat amb una clara ocasió de Catalunya per mitjà de Sirius Coll, tot i que a la primera acció d'atac d'Andalusia ha acabat amb gol. Acció d'estratègia amb xut de Guillermo Calderón que s'ha colat pel primer pal. La resposta de Catalunya ha arribat ràpida i també des de la pissarra. Acció d'estratègia i gol de Pol López al minut 4. A partir d'aquest moment, el partit s'ha travat, amb bones defenses incomodant els atacs dels dos equips que han disposat de poques ocasions clares de gol. En una d'elles, un xut desviat de Pablo Ríos ha acabat entrant a la porteria de Guillem Beumala i Andalusia ha sabut defensar l'avantatge fins al final de la primera meitat.

A la segona part Catalunya ha sortit amb una altra imatge, ha dominat de principi a fi i només sortir de vestidors, i a la sortida d'un còrner, Pol López ha enviat la pilota al pal. Han estat els millors moments de Catalunya, ofegant la sortida de pilota d'Andalusia i ha trobat la recompensa amb un golàs de Toni Rodríguez: recuperació en defensa, potència en la conducció i definició magistral per empatar el matx. En aquest moment, la Selecció Catalana ha tingut el partit. Ha disposat d'oportunitats per col·locar-se per davant, ha perdonat, i pràcticament a l'única ocasió d'Andalusia en tota la segona meitat ha acabat amb gol. Pilota al pívot que l'ha deixat de cara perquè Álvaro de Toro marqués el 2 a 3. Al tram final, Catalunya ho ha provat amb porter-jugador sense èxit i Andalusia s'ha proclamat campiona d'Espanya.

Tota la informació de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala es pot trobar a l’apartat específic de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol o bé, fent clic AQUÍ.