Catalunya sub 16 femenina de futbol sala remunta i s'imposa davant el FS Ripollet
FS Notícies | 16/12/2019
La Selecció Catalana sub 16 femenina de futbol sala ha realitzat el tercer amistós de la temporada guanyant per 4 a 2 davant el FS Ripollet, Sènior femení de la Segona Divisió Nacional de futbol sala.
4 - 2
FS RIPOLLET
Emma Cardona, Coral Amate, Julia Sanz, Sandra Garcia, Kristine Claire, Aina Torrents, Helena Rodríguez, Laia Rojo, Daniela Salvat, Paula Guix, Marina Ruiz i Clàudia Hernández.
FS RIPOLLET
Silvia Sánchez, Marta Colomé, Elena Fernández, Ester Gimeno, Maria Recio, Carlota Malhuek, Mireia Jiménez i Alba Maestre.
1-1 Coral Amate (25); 2-1 Laia Rojo (29'); 3-1 Coral Amate (34'); 4-1 Paula Guix (37').

0-1 Alba Maestre (19'); 4-2 Maria Recio (39').
Cristian Pérez i Mireia Nicolàs

Bones sensacions a l’última prova abans de la fase prèvia dels Campionats d’Espanya. El combinat català de Jordi Barrero ha disputat aquesta tarda al Pavelló Xavier Ballber de Cervelló el tercer partit amistós de la temporada davant el FS Ripollet, Sènior femení de la Segona Divisió Nacional, amb victòria per a les quadribarrades per 4 gols a 2. El conjunt català ha jugat el darrer partit abans de les Jornades de Convivència del 22 i 23 de desembre a Berga, que posaran punt final a la preparació abans de disputar del 27 al 29 de desembre de 2019 les fases prèvies dels Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques a Malgrat de Mar.

Primera part igualada amb ocasions pels dos equips. La Selecció Catalana sub 16 femenina de futbol sala ha sortit al partit amb molta intensitat, i ja en els primers segons d'enfrontament, Kristine Claire ha estavellat la pilota al pal. El FS Ripollet ha creat perill al contraatac, però la portera catalana Julia Sanz s’ha mostrat molt segura sota pals. En els darrers instants del primer temps, una ocasió clara per a cada equip: Laia Rojo ho ha provat amb un xut exterior i poc després, Coral Amate ha salvat el 0 a 1 a la mateixa línia de gol. I a l’últim minut de la primera part, el gol. Alba Maestre ha aprofitat una jugada d’estratègia per obrir la llauna del marcador.

Remuntada a la represa. Catalunya sub 16 femenina de futbol sala ha iniciat la segona part amb la intenció de remuntar el partit, amb moltes ocasions de gol i amb una pressió molt alta. Al 25’ i també d’estratègia, Coral Amate ha empatat. Sense temps de reacció i després d’una gran acció de Paula Guix, Rojo ja ha remuntat. Catalunya ha agafat embranzida i han estat els millors minuts del partit, que ho ha aprofitat per marcar el tercer. Una bona acció col·lectiva ha estat finalitzada per Amate que no ha perdonat a la sortida de la portera. Al tram final, el FS Ripollet ha jugat amb portera-jugadora i Paula Guix ha marcat el quart ha plaer. Ja a les acaballes, Maria Recio ha establert el definitiu 4 a 2.

La Selecció Catalana sub 16 femenina tornarà a la feina el diumenge 22 de desembre de 2019 amb les Jornades de Convivència a Berga i Puig-Reig. Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic aquí.