Catalunya sub 16 s'ha de conformar amb la segona posició
FS Notícies | 19/04/2015

CATALUNYA: Nabil Akarkach, Guillem Expósito Porto, Llibert Canal Julià, Carles Ambrós Díez, Mario López Zurita, Sergi Trillas Miquel, David Parcet Soria, Juan Francisco Hervas Muñoz, Kambon Touré, Juan José Caro López, Eric Álvarez Rodríguez i Álex Lluch Romeu.

ARAGÓ: Andrés, Jesús, David, Jorge, Diego, Ángel, Daniel, Marcos, Diego Sancho, Josué, Manuel i César.

GOLS: (1a part) 0 - 1 Llibert (p.p.) (min.9), 0 - 2 Chechu (min.16), 1 - 2 Juanjo Caro (min.18). (2a part) 2 - 2 Juanfran Hervas (min.2), 2 - 3 David (min.4), 3 - 3 Juanfran Hervas (min.5), 3 - 4 Diego Sancho (min.10), 3 - 5 Chechu (min.14) i 3 - 6 Pardo (min.20).

INSTAL·LACIÓ: Poliesportiu Municipal Novo Pabellón "O Chanto". Sarria (Lugo).

CRÒNICA:
 El Poliesportiu Municipal Novo Pabellón "O Chanto" s'ha vestit de gala per presenciar la gran final del Campionat d'Espanya de Seleccions Territorials sub 16 de futbol sala, on s'han enfrontat la selecció de Catalunya contra la d'Aragó.

La primera part ha començat amb domini aragonès, els quals han portat el control del partit. Un gol en pròpia porteria ha avançat, en els primers minuts de joc, a l'equip visitant.

Amb el marcador en contra, Catalunya ha intentat agafar les regnes del partit però totes les ocasions que tenien quedaven diluides gràcies a la ben plantada defensa aragonesa, que aconseguia robar la pilota als catalans per generar ocasions de perill.

Precisament d'aquesta manera, en el minut 16, ha arribat el segon gol per Aragó que obligava als catalans a modificar la seva dinàmica de joc i d'actitud, apretant l'accelerador. Abans del descans, Juanjo Caro, arrel d'un xut sec a l'esquadra, ha aconseguit reduir distàncies abans de marxar al descans.

A la represa, els catalans han sortit amb més actitud que en la primera part i, en el minut 2, han aconseguit l'empat, mitjançant un gol de Juanfran a partir d'una jugada d'estratègia. Quan semblava que Catalunya aconseguia posar-se dins del partit, Aragó ha tornat a avançar-se.

Els catalans han continuat pujant la intensitat i, de nou, Juanfran, ha estat l'autor del gol que tornava a posar les taules en el marcador.

Amb l'empat han arribat els millors minuts de Catalunya que, només la manca de punteria i l'encert del porter rival, han privat a aquests, de posar-se per primera vegada, al capdavant del marcador.

A falta de 9 minuts, ha estat Aragó qui ha aconseguit desfer la igualada en el marcador amb el seu quart gol. Catalunya ha arriscat en atac i han estat, de nou els aragonesos els que han fet pujar el cinquè gol.

A aquestes alçades del partit, els catalans s'han vist obligats a intentar-ho a través de la figura del porter-jugador, però l'estratègia no ha estat suficient per superar a una Aragó que ha sabut defensar a la perfecció durant tot el partit i que ha estat superior en atac.

En la darrera jugada d'aquesta final, Aragó ha aconseguit el sisè i definitiu gol que els dóna la copa de campió.