Catalunya sub 18 empata amb Navarra
Notícies Generals | 27/12/2013
La Selecció Catalana sub 18 masculina ha empatat a 1 amb Navarra i només suma 1 punt en la classificació de la primera fase del Campionat d'Espanya.

Alineacions:

Catalunya:  Jesús Ruíz, Aaron Martín, Alejandro López, Lluís López, Patrick Chico, Àlex Carbonell, David Bartomeus, Mohamed El Ouarachi (Isaac Padilla, 46' – Aitor Cantalapiedra, 58'), Arnau  Campeny (Edgar Moragas, 70'), Ferran Sarsanedas (Àlex Corredera, 46') i  Carlos Doncel.

Navarra: Jokin Ezkieta, Samuel Goñi, Luís E. Vicente, Alain Goldaratena, Noel  Lizarbe, Álvaro Navarro, Mmikel Merino, Aser  Alabes (Daniel Santa Ffe, 60'),  Iker Narváez (Enrique Fernández, 77'), Joseba Ibáñez i Miguel Usoz (Enrique  Barja, 46').

Gols: 1 – 0 Isaac Padilla (52'), 1 – 1 Iker Narváez (68')

Targetes  Grogues:  Álvaro Navarro (73')

Conjunt arbitral:

Àrbitre: David Recio Moreno

Assistents:  Mario Jiménez Pinilla i Alberto Sada Gil

4t àrbitre:  Mario Escribano Chivite

Crònica:

La Selecció dirigida per Juan Segura ha empatat amb la selecció de Navarra i ha sumat 1 punt en la classificació.

Els catalans han dominat la possessió de la pilota en gairebé tots els minuts del partit. Catalunya ha pressionat a l'àrea rival i ha intentat generar ocasions de perill. Els intents dels catalans s'han topat amb la defensa navarresa, que els ho ha posat difícil.

Durant els primers minuts de la represa és quan Catalunya s'ha sentit més còmode i és on ha pogut generar més ocasions de perill, fins que, al minut 52, Isaac Padilla ha marcat l'1 – 0 gràcies a un potent xut des de dins de l'àrea.

Els següents minuts han continuat sent de domini català, però aprofitant una jugada de contraatac, els navarresos han xutat a la porteria de Jesús, qui s'ha aturat la primera rematada, però no ha pogut amb la segona, de Iker Nárvaez.

A pocs minuts del final i amb l'empat al marcador el partit s'ha complicat i els catalans han intentat marcar el gol de la victòria. Una ocasió molt clara ha estat un xut de falta d'Àlex Corredera que ha aturat el porter de Navarra. A cinc minuts del final, Bartomeus ha marcat un gol que el col·legiat ha anul·lat per fora de joc.

Amb l'empat a 1 al marcador, Catalunya ha sumat un punt en la classificació del Campionat d'Espanya sub 18 masculí. Els catalans demà s'enfrontaran a La Rioja i intentaran sumar 3 punts més.