Catalunya sub 19 decideix a la segona part el pas a les semifinals
FS Notícies | 03/03/2023
La Selecció Catalana sub 19 masculina de futbol sala ha guanyat 4 a 2 davant el País Basc i aconsegueix el bitllet per a les semifinals del Campionat d'Espanya.

EFF_FVF
4 - 2
PAÍS BASC
Oriol Oliveras, Pol Cano, Toni Cerdà, Victor Pérez, Roger Panadès, Daniel Bertran, Victor Ramos, Isaac Boqué, Carlos Fajardo, Rubén Rodó, Joan Cañizares i Iker Abad
PAÍS BASC
Marcos Alonso, Julen Pando, Asier Barturen, Ekain López, Eñaut Gil, Eneko Muñoa, Kenai García, Aritz Merino, Ander Gabancho, Ekain Goicoechea, Iker Sánchez i Julen Hidalgo

1-0 Pol Cano (22'); 2-0 Daniel Bertran (29'); 3-0 Pol Cano (30'); 4-0 Isaac Boqué (35')

4-1 Iker Sánchez (36'); 4-2 Ander Gabancho (39')
Àrbitres principals: Otero Baltasar i Sobral Moreno        Àrbitre assistent: Robles Simón

Partit ajustat amb victòria final. La Selecció Catalana sub 19 masculina de futbol sala ha guanyat 4 a 2 davant el País Basc i ha obtingut el pas a les semifinals del Campionat d'Espanya en un partit travat, rocós, i en què s'ha decidit a la segona part. I és que el primer temps ha finalitzat sense gols, amb un País Basc realitzant un joc directe i una defensa molt contundent que ha incomodat, en tot moment, a Catalunya. A la represa, un doblet de Pol Cano, una diana de 'Niel·lo' i una altra d'Isaac Boqué han sentenciat el matx. Demà, a partir de les 12.45 hores i en directe per l'FCF TV, Catalunya jugarà les semifinals del Campionat d'Espanya contra el vencedor del partit entre Galícia i Andalusia

Primera meitat sense gols. Durant els primers 20 minuts, el País Basc ha plantejat una defensa intensa, amb una pressió alta que ha dificultat la circulació de pilota de Catalunya. Els jugadors dirigits per Rubén González han disposat d'ocasions de gol, sobretot a les cames de Pol Cano i de Víctor Ramos, però entre el desencert i la bona actuació del porter basc han mantingut la porteria a zero. Fins i tot, Víctor Pérez ha desaprofitat un llançament de deu metres amb el País Basc carregat de faltes. Amb aquest escenari, el marcador no s'ha mogut i al descans s'ha arribat amb empat a zero.

Catalunya sentència tot i els intents del País Basc. La Selecció Catalana sub 19 masculina de futbol sala ha sortit amb una altra imatge a la represa, i és que en el primer minut ha xutat quatre vegades i ha amenaçat la porteria de Marcos Alonso. Una insistència que ha trobat el seu fruit al minut 22' quan, després d'un ràpid contraatac, Pol Cano ha obert la llauna de l'electrònic. Han estat els millors moments de Catalunya, que han augmentat diferències quan 'Niel·lo', jugador que ha entrat a última hora per la baixa de Marc Paterna per lesió, ha marcat el segon. I sense temps de reacció, al 3 a 0. Gran jugada personal de Roger Panadès perquè el de sempre, Pol Cano, 'GolCano', marqués. El País Basc no s'ha rendit i ho ha intentat amb porter-jugador i, a la primera acció, Isaac Boqué ha recuperat la pilota per marcar el 4 a 0. Tot i això, els bascos ho han seguit intentant i a les acaballes, han aconseguit maquillar el marcador amb el definitiu 4 a 2.

Tota la informació de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala es pot trobar a l’apartat específic de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol o bé, fent clic AQUÍ.