Catalunya sub 19 femení fa història guanyant a la pròrroga contra la Comunitat de Madrid
FS Notícies | 05/05/2022
La Selecció Catalana sub 19 femenina de futbol sala ha guanyat a la pròrroga 3 a 5 davant la Comunitat de Madrid i jugarà la final del Campionat d'Espanya.

MADRID
3 - 5
MADRID
Ari Pérez, Lucía Melcón, Alicia Voto, Claudia Bollero, Elena García, Icíar Adán, Lucía Olea, Lucia Rodríguez, Alba González, Sara Plaza, Miriam Serrano i Marta Cendrero
Júlia Sanz, Emma Cardona, Clàudia Prats, Laura Torres, Sandra Garcia, Elisabeth Santamaria, Coral Amate, Laia Rojo, Paula Guix, Daniela Salvat, Aina Torrents i Clàudia Hernández

1-1 Claudia Bollero (6'); 2-2 Icíar Adán (8'); 3-5 Alba González (45')

0-1 Laia Rojo (6'); 1-2 Coral Amate (8'); 2-3 Coral Amate (42'); 2-4 Paula Guix (43'); 2-5 Paula Guix (45')
Àrbitres principals: Marcos Pérez i Rafael Tovar     Àrbitre assistent: Berta García

Història: 9 de 9. La Selecció Catalana sub 19 femenina de futbol sala ha posat la cirereta del pastís a la temporada de l'Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes. Prèviament, vuit fins en els vuit campionats disputats i, la Selecció Catalana sub 19 femenina de futbol sala, ha posat la cirereta amb el nou de nou després de guanyar a la pròrroga 3 a 5 davant la Comunitat de Madrid. Ha estat un autèntic partidàs, en què les quadribarrades han dominat el partit sense estar encertades de cara a porteria. Sí que ho han estat a la pròrroga, quan una diana de Coral Amate i un doblet de Paula Guix han decantat les semifinals del Campionat d'Espanya. Catalunya sub 19 femenina de futbol sala jugarà la final aquest divendres, a les 12.30 hores i en directe per l'FCF TV, contra la Regió de Múrcia.

Catalunya colpeja i Madrid respon. Els primers minuts de partit han estat de colpejar i de rebre resposta. I és que en els primers vuit minuts de partit, hi han hagut quatre gols. Catalunya, per mitjà d'una falta que ha transformat Laia Rojo, s'ha avançat, però, a la següent jugada, Madrid ha empatat. I poc després, el mateix guió: gol de Coral Amate i resposta ràpida de Madrid. Amb l'empat a dos s'ha arribat al descans, amb tot per decidir a la segona part.

Catalunya perdona. La Selecció Catalana sub 19 femenina de futbol sala ha disputat una gran segona part i en els primers minuts, ha disposat de tres clares ocasions per avançar-se d'Aina Torrents i de Paula Guix. Fins i tot d'estratègia, Guix ha estat a punt de marcar, però les quadribarrades s'han topat amb la portera madrilenya, Ari Pérez, que ha estat la millor del seu equip. Per part de Madrid, només un xut exterior i una falta ha inquietat la porteria de Clàudia Hernández, tot i que els nervis i la tensió s'ha notat a l'ambient malgrat que el resultat no s'ha mogut i la semifinal s'ha decidit a la pròrroga.

Una pròrroga que Catalunya ha resolt en un minut. Un minut en què Catalunya ha marcat dos gols. El 3 a 2, un ràpid contraatac que ha finalitzat Coral Amate i a la següent jugada, Paula Guix ha finalitzat una assistència de la portera per marcar el quart. A la segona part de la pròrroga, Catalunya ha sabut defensar bé el marcador i amb Madrid atacant amb portera-jugadora, Paula Guix ha marcat el cinquè. Ja als darrers segons, Madrid ha establert el definitiu 3 a 5.

La Regió de Múrcia, que ha vençut 0 a 4 a l'Aragó, serà el rival de Catalunya a la gran final del Campionat d'Espanya. El partit, a les 12.30 hores, al Pabellón A Gándara de Narón i en directe a través de l'FCF TV.