Catalunya sub 19 femenina cau contra l’AE Penya Esplugues
FS Notícies | 18/10/2021
La Selecció Catalana sub 19 femenina de futbol sala ha disputat el primer amistós de la temporada amb derrota per 1 a 6 davant l’AE Penya Esplugues, de la Divisió d’Honor Cadet mixte de futbol sala.
1 - 6
AE PENYA ESPLUGUES
Daniela Salvat, Clara Sitjas, Laia Haro, Aina Torrents, Paula Guix, Laia Rojo, Laura Torres, Clàudia Prats, Emma Cardona, Clàudia Hernández, Nerea Martínez i Elisabet Santamaria
Pol Moliner, Pol Barranquero, Victor Pérez, Gael Peault, Antonio Medina, Hèctor Tascón, Roger Noguera, Mario López, David López i Marc Yague

1-3 Emma Cardona (10');

0-1 Gael Peault (6'); 0-2 Gael Peault (8'); 0-3 Marc Yague (9'); 1-4 Antonio Medina (14'); 1-5 Pol Barranquero (21'); 1-6 David López (29');

Àrbitres principals: Àdria Gómez i Aleix Grau

Àrbitre assistent: Sònia Aguilar

Primer test superat. La Selecció Catalana sub 19 femenina de futbol sala ha disputat aquest vespre al Pavelló Municipal Xavier Ballber de Cervelló el primer amistós de la temporada davant l’AE Penya Esplugues, de la Divisió d’Honor Cadet mixte, amb victòria pels visitants per 1 a 6. El conjunt català, dirigit per Jordi Barrero, continua amb la preparació per a la fase única dels Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques, que disputaran del 9 al 13 de febrer de 2022.La primera part del partit ha començat amb moltes precipitacions i poc control, amb errades i imprecisions típiques del primer partit amistós de la temporada. Les catalanes han tingut l’ocasió més clara a través de Laia Haro, però l’AE Penya Esplugues ha colpejat primer per mitjà de Gael Peault. Els d’Esplugues de Llobregat han pressionat molt bé, dificultant la sortida de pilota de les catalanes i s’han col·locat amb un 0 a 3 a favor amb dianes de Gael i de Marc Yague. El seleccionador català, Jordi Barrero, ha demanat temps per mort per col·locar a l’equip i poc després, Emma Cardona ha escurçat diferències. Tot i això, el Penya Esplugues ha aconseguit marcar l’1 a 4 abans del descans gràcies a un dos contra u finalitzat per Antonio Medina.A la represa, Catalunya ha amenaçat a la porteria rival amb un fort xut de Laia Rojo, però la pilota ha sortit fregant el pal. En aquests minuts, la defensa de les quadribarrades ha estat més intensa i més ben col·locada, provocant que l’AE Penya Esplugues disposés de poques ocasions de gol. Tot i això, i després d’un gran gest tècnic, Pol ha marcat l’1 a 5 i ja a les acaballes, David López, a la sortida d’un córner, ha establert el definitiu 1 a 6. La Selecció Catalana sub 19 femenina tornarà a la feina el dilluns 25 d’octubre de 2021 amb la quarta sessió d’entrenament de la temporada. Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic AQUÍ.