Catalunya sub 19 guanya el campionat d'Espanya amb una exhibició de futbol sala
FS Notícies | 05/03/2023
La Selecció Catalana sub 19 masculina de futbol sala ha guanyat 6 a 4 davant Castella-La Manxa i es proclama campiona d'Espanya.

6 - 4
CASTELLA-LA MANXA
Oriol Oliveras, Pol Cano, Toni Cerdà, Victor Pérez, Roger Panadès, Daniel Bertran, Victor Ramos, Isaac Boqué, Carlos Fajardo, Rubén Rodó, Joan Cañizares i Iker Abad
Alberto Crespo, Rafael García, Luis Gómez, Iker Hernán, Iván Hernández, Daniel Hernández, Jorge López, Alonso Martín, Carlos Martínez, César Paramio, Christian Sánchez i Francisco Sanz

1-0 Carlos Fajardio (7'); 2-0 Víctor Pérez (10'); 3-1 Pol Cano (23'); 4-1 Roger Panadès (24'); 5-2 Víctor Ramos (35'); 6-4 Rubén Rodó (39')

2-1 Luis Gómez (22'); 4-2 Alberto Crespo (34'); 5-3 Alonso Martín (35'); 5-4 Luis Gómez (36')
Àrbitres principals: Feliz Otero i Otero Mira      Àrbitre assistent: Doval Rodríguez

Cirereta del pastís. Catalunya segueix fent història i aquesta generació ha posat punt final a la seva etapa formativa amb un Campionat d'Espanya. I és que les Seleccions Catalanes han aconseguit arribar a les últimes 13 finals dels Campionats d'Espanya, dels quals, ha aconseguit 9 campionats i 4 subcampionat. I el darrer campionat, el de Catalunya sub 19 masculina després de guanyar per 6 a 4 davant Castella-La Manxa en un partit que semblava sentenciat amb el 5 a 2 i que s'ha acabat patint. Al final del partit, victòria, celebració i imatge conjunta amb la Selecció Catalana sub 16 masculina, subcampiona d'Espanya.

De menys a més. La final del campionat d'Espanya entre Catalunya i Castella-La Manxa ha començat amb imprecisions dels quadribarrats davant una bona pressió defensiva dels manxecs, que han plantejat una zona defensiva incòmoda i difícil de superar. D'aquesta manera, i a través de pèrdues de pilota de Catalunya, Castella-La Manxa ha disposat de les primeres ocasions del partit. Tot i això, i segons han passat els minuts, Catalunya ha anat trobant solucions per superar la defensa i al minut 7, Carlos Fajardo ha lluitat una pilota que semblava perduda i amb una gran definició, ha obert la llauna del marcador. Sense temps de reacció, el segon. Jugada d'estratègia que Víctor Pérez ha transformat de forma magistral i, a partir d'aquí, exhibició de futbol sala. Gran joc desplegat per la Selecció Catalana que ha perdonat el tercer amb dos grans xuts de Roger Panadès que han sortit fregant el pal. Tot i això, el marcador ja no s'ha mogut més i al descans s'ha arribat amb el 2 a 0.

Victòria amb patiment final. La segona meitat ha tingut gols, molts gols que ha provocat que la Selecció Catalana no sentenciés la final fins als darrers segons. I és que tot i que només començar la segona meitat, Castella-La Manxa ha escurçat diferències, la resposta de Catalunya ha estat molt ràpida i Pol Cano, 'GolCano'. ha definit amb la cama esquerra per marcar el 3 a 1. I, poc després, Roger Panadès ha marcat un autèntic golàs per ampliar diferències. Lluny de rendir-se, Castella-La Manxa ha tornat a escurçar diferències i, a la següent jugada, Víctor Ramos ha marcat el 5 a 2 al minut 35. Un resultat que semblava sentenciar la final, però no. I és que amb Castella-La Manxa atacant amb porter-jugador ha estat capaç de marcar dos gols i col·locar-se amb 5 a 4 amb un minut per jugar. Catalunya ha sobreviscut i ja a les acaballes i sense porter, Rubén Rodó ha establert el definitiu 6 a 4.

Tota la informació de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala es pot trobar a l’apartat específic de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol o bé, fent clic AQUÍ.