Catalunya sub 21 femenina es classifica per la fase final
FS Notícies | 05/01/2014
La selecció catalana sub 21 femenina de futbol sala guanya el segon partit contra Cantàbria i es classifica com a segona de grup per la fase final del Campionat d'Espanya de Seleccions Territorials.

CATALUNYA 8 - 0 CANTÀBRIA

CATALUNYA:
Isabel Del Mar Del Estal Corcho, Zoe Juanes Valle, Berta Ramos Serrano, Elisabet Carrasco Bonet, Carla Cordon Del Pozo, Belen Entrena Garcia, Sonia Ancosta Diez, Celia Cata Villa, Lydia Abellan Lopez, Cristina Ancosta Diez, Mireia Randua Virgili i Nerea Vilalta Ruiz.

CANTÀBRIA:
 Alba Martin De La Torre, Itziar Abascal Maza, Jenifer Esparza Bellisco, Nagore Cazallas Muñoz, Henar Diaz De Liaño Martínez, Raquel Gonzalez Fernandez, Elena Alonso Morante, Raquel Manterola De Luis, Amelia Gonzalez De Riancho Prieto,Lucia Bolado Zorrilla, Ana Perrino Muñoz i Tamara Lobato Hazas.

ÀRBITRES:
Sr. Sergio Galbario, Sr. Francisco Javier Muñoz i Sr. Alande Sancho.

GOLS:
1 - 0 Carla (min.14), 2 - 0 Lidia (min. 16), 3 - 0 Cèlia (min. 18), 4 - 0 Carla (min. 19), 5 - 0 Lydia (min. 21), 6 - 0 Zoe (min. 24), 7 - 0  Cristina (min. 26) i 8 - 0 Beth (min. 27).

CRÒNICA: Després de la victòria d'ahir, la selecció catalana sub 21 femenina sabia que es jugava el pas a la fase final del Campionat d'Espanya de Seleccions Territorials a una sola moneda. Per aquest motiu, les jugadores han sortit una mica nervioses a la pista.

Avui, el rival a batre era la selecció de Cantàbria que no havia sumat cap punt després de caure derrotades davant de Galícia.

Malgrat els nervis dels primers minuts, la selecció catalana ha efectuat un joc directe i ha tingut diverses ocasions de gol. Ha estat al minut 14 quan la Carla ha obert el marcador després d'una gran jugada col·lectiva.  Dos minuts més tard, han aconseguit el segon fruit d'un xut llunyà de la Lydia.

Amb més confiança, les catalanes han començat a realitzar el seu gran joc i han finalitzat el primer temps amb el resultat a favor de 4 gols a 0.

En el segon temps no s'ha baixat el ritme i, als 40 segons de joc, la Lydia ha marcat un altre gol, que, amb 7 minuts més, han resolt el partit.

Així doncs, l'esquema ha estat exactament el mateix que ahir, amb un domini absolut del partit i, gràcies a la gran tasca de Catalunya, el resultat final ha tornat a ser el de 8 gols a 0, aconseguint, d'aquesta manera el pas a la fase final del Campionat com a millors segones de grup.

LES IMATGES DEL PARTIT:

Catalunya aconsegueix la primera victòria

La selecció catalana sub 21 femenina de futbol sala guanya amb solvència el primer partit de la fase prèvia contra el País Basc i suma els seus primers tres punts.

CATALUNYA 8 - 0 PAÍS BASC

CATALUNYA:

PAÍS BASC:  Tatiana, Ane, Garazi Angulo, Lorea i Garazi.

ÀRBITRES: Sr. Imanol Egia, Sr. Alberto Grandes i Sr. Asier Prieto.

GOLS: 1 - 0 Carla (min.2), 2 - 0 Carla (min. 3), 3 - 0 Cèlia (min. 14), 4 - 0 Carla (min. 15), 5 - 0 Cèlia (min. 16), 6 - 0 Beth (min. 35), 7 - 0  Beth (min. 37) i 8 - 0 Beth (min. 39).

CRÒNICA: La selecció catalana sub 21 femenina ha disputat el seu primer partit de la fase prèvia del Campionat d'Espanya a Bilbao contra la selecció amfitriona, a la que ha superat per un contundent 8 a 0, després de 40 minuts de domini de pilota.

Catalunya ha sortit molt concentrada i amb la intenció d'endur-se els tres primers punts claus per tenir opcions a classificar-se com a primer de grup. La tasca no era gens fàcil tenint en compte que s'enfrontava contra la selecció del País Basc que, al jugar a casa, tenia el factor pista i afició a favor.

La selecció catalana ja als tres primers minuts del partit guanyava per 2 gols a 0, materialitzats per la golejadors del partit, Carla. Les catalanes, a partir de llavors, no han afluixat la intensitat del joc i han continuat creant un munt d'ocasions arribant a la mitja part amb el resultat de 5 a 0.

A la represa, la selecció basca ha intentat igualar el joc i dominar la posessió de pilota, però Catalunya ha continuat guadint de les milllors ocasions.  Tot i així, fins al minut 35, la selecció catalana no ha aconseguit batre la porteria basca. En aquest cas, ha estat la jugadora catalana Beth, qui amb un hat trick, en cinc minuts, ha posat el 8 a 0 final al marcador donant la victòria a Catalunya.