Catalunya suma els 6 punts de la classificació
Notícies Generals | 28/12/2013
La Selecció Catalana sub 16 masculina ha guanyat per 5 gols a 2 a La Rioja en el darrer partit de la 1a fase del Campionat d'Espanya.

Alineacions:

Catalunya:  Adrián López, Adrián Pinyol, Èrik Sarmiento, Carles Torrents (Oriol Busquets, 41'), Joan Gibert, Daniel Olmo (Carles Pérez, 56'), Carles Aleña  (Oriol Busquets, 59'), Àlex  Soler, Carlos Gilbert (Ignasi Navarr0, 41'), Joel Sierra i Javier Puado.

La Rioja: Álvaro Fernández, Javier Barragán, Fernando Domínguez, José A. Viguera, Faik Zuric, Jorge Carballo, Danny A. Morocho (Álex Martínez, 41'), Mario García (Andrei Daniel, 71'), David Mendoza (Alejandro Borades, 58'), Pablo Sagasti i Mario Pérez.

Gols: 1 – 0 Javier Puado (1'), 2 – 0 Javier Puado (14'), 3 – 0 Àlex Soler (35'), 4 – 0 Daniel Olmo (36'), 4 – 1 Andrei Daniel 74', 5 – 1 Javier Puado (75'), 5 – 2 Andrei Daniel (78').

Targetes  Grogues:  Faik Zuric (19'), Èrik Sarmiento (40')

Conjunt arbitral:

Àrbitre: Francisco Javier López Jiménez

Assistents:  Pedro A. Tomecilla Amillo i Francisco Huamnu Tenorio

4t àrbitre:  David Lozani Gutiérrez

Crònica:

Els jugadors de Dani Fernández no han tingut problemes per sentenciar el darrer partit de la 1a fase del Campionat d'Espanya sub 16 masculí.

Des del minut 1 han quedat ben clares les intencions de Catalunya, mitjançant un gol matiner de Javier Puado. El mateix jugador ha estat l'encarregat de marcar el segon, de vaselina, després d'una assistència profunditat de Carles Aleña.

Els de La  Rioja poc han pogut fer per evitar que  Catalunya marqués més gols, ja que els catalans han tingut la possessió i el domini de la pilota durant tot l'enfrontament. El  3 – 0 ha estat fruit d'una jugada d'estratègia a la sortida d'un córner que Àlex Soler ha materialitzat.  Un minut més tard, Olmo ha aprofitat una assistència de Joan Gibert per marcar el quart gol.

La segona part ha estat una mica més aturada que no pas la primera. Però al minut 74, l'àrbitre ha xiulat una falta de Pinyol a l'àrea i Andrei Daniel ha obert el marcador per La Rioja des dels 11 metres. Un minut més tard, Javier Puado ha fet un hat trick i ha marcat el 5 – 1.

Per acabar el partit, Andrei Daniel ha esquivat la defensa catalana i s'ha col·locat davant la porteria i ha marcat l'últim gol del partit.

Amb el 5 – 2 com a resultat final, Catalunya ha sumat els 6 punts possibles de la primera fase del Campionat d'Espanya sub 16 masculí.