Catalunya suma una nova victòria
FS Notícies | 08/01/2013
Nou triomf de la selecció catalana absoluta en el segon partit que disputa a Andorra contra la seva selecció nacional, en un partit molt vistós on Catalunya s'ha imposat per 0 gols a 4.

ANDORRA 0 - 4 CATALUNYA

ANDORRA: Aitor, Jonathan, Cabinho, Nacho, Jorge, Cristo, David, Omar i Òscar.

CATALUNYA: Julio, Juan Carlos, Albert Segura, Campoy, Dani Salgado, Julio López, Busquets, Marc Tolrà, Roger, Fontecha, Gordillo i Isaac

GOLS:
1r temps: 0 - 1 Fontecha (min. 13)
2n temps; 0 - 2 Campoy(min. 11), 0 - 3 Albert Segura (min.14) i 0 - 4 Roger (min. 14)

CRÒNICA: Catalunya ha disputat el segon partit contra la selecció nacional d'Andorra el qual ha estat molt vistós. Les dues seleccions han sortir a pressionar des de l'inici del partit i això ha suposat que hi hagin hagut un munt d'ocasions a ambdues portaries.

En el minut 13, Fontecha ha obert el marcador amb un gol des dels 7 metres. Amb l'1 a 0, els dos equips han tingut diverses ocasions per moure el marcador que no han finalitzat en gol.

Ja en el segon temps, Catalunya ha agafat les regnes del joc amb el control i domini de les pilotes llargues i amb clares ocasions de gol. Campoy, en una jugada d'estratègia, ha pujat el segon gol al marcador. Dos minuts més tard, Albert Segura aconsegueix el tercer després d'agafar una pilota bombejada al segon pal.

Amb el 0 a 3 al marcador, Andorra ha decidit posar-se a jugar de 5 però, en la primera jugada, Roger Serano ha robat una pilota i ha posat el 0 a 4.  Tot i així, els andorrans han seguit apostant pel joc de 5.

La sòlida defensa de Catalunya ha fet possible que el marcador finalitzés de la mateixa manera que en el minut 14, amb el 0 a 4.