La selecció catalana absoluta de Futbol Sala ha tornat a superar a la selecció nacional d'Uzbekistan en el segon partit internacional que s'ha disputat aquest cap de setmana. Amb el 5 a 0 de dissabte i el 5 a 3 d'avui, Catalunya ha demostrat el seu gran potencial futbolístic.

" />
Catalunya supera a Uzbekistan
FS Notícies | 12/02/2012

Diumenge, 12 de febrer de 2012

CATALUNYA  5 - 3 UZBEKISTAN

CATALUNYA: Dídac Plana, Diego Blanco, Joan Linares, Jordi Gay,  Julio López, José Miguel Ruiz, Javi Rodríguez, Juan Carlos López, Hector Albadalejo i Julio Gracia.

UZBEKISTAN: Rustam Umarov, Dilshod Israliev, Nodir Elibaev, Shuhrat Tojiboev, Makhsud Fayzullaev, Oleg Xolmuxamed, Hurshid Tajibaev, Farkhad Abdumavlyanov, Dilshod Rakhmatov, Dilshod Rakhmatov, Jamoliddin Sharipov, Nikolai Kravchenko, Fkrhriddin Samegov, Konstantin Sviridov, Umid Holmatov i Oleg Tulmakov.

GOLS: 0 - 1 Jamoliddin Sharipov (min. 2), 1 - 1 Julio López (min. 5), 1 - 2 Javi Rodríguez (min. 22), 1 - 3 José Miguel Ruiz (min. 24), 2 - 3 Makhsud Fayzullaeu (min.30), 3 - 3 Nodir Elibeu (min. 31), 4 - 3 Javi Rodríguez (min. 38) i 5 - 3 Javi Rodríguez (min.40)

Àrbitres: Sr. Marcelino Blázquez, Sr. Salvador Francesc Garcia, Sra. Irene Martínez i Sr. Òscar Núñez

CRÒNICA: Molt diferent ha estat el plantejament que ha formulat la selecció d'Uzbekistan per aquest partit, ja que ha sortit molt forta tant en atac com en defensa.
Per la seva banda, la selecció catalana, dirigida avui per Jorge Vargas, ha sabut sobreposar-se al cansament acumulat de l'esforç físic d'ahir, que amb un número molt inferior de jugadors respecte a la selecció contrària, ha sabut controlar el partit amb un ritme alt de joc.
S'ha arribat al final del primer temps amb un empat a 1, després d'una primera part amb moltes ocasions per ambdues seleccions.
Ja al segon temps Catalunya ha sortit molt concentrada i en els primers 4 minuts, ja ha aconseguit marcar dos gols que posava al marcador en avantatge.
Uzbekistan, amb el marcador en contra, ha arriscat una miquesta més i ha elevat la seva intenssitat de joc. D'aquesta manera, en un minut, ha aconseguit igualar el marcador.
A falta de cinc minuts, Catalunya ha anat a buscar el partit i, ha col·locat al porter-jugador. A falta de dos minuts, Javi Rodríguez, ha posat per davant a Catalunya.
Ha estat llavors quan Uzbekistan també s'ha posat a jugar de cinc per intentar igualar el partit però, en la darrera jugada, Javi Rodríguez, de nou, ha marcat el cinquè gol i el que ha suposat el seu hat trick.
D'aquest manera s'ha tancat la segona jornada de partits internacionals entre Catalunya - Uzbekistan.

Dissabte, 11 de febrer de 2012

CATALUNYA 5 - 0  UZBEKISTAN

GOLS: 1 - 0 José Miguel Ruiz (min. 2); 2 - 0 Hector Albadalejo (min. 4); 3 - 0 Jordi Gay (min. 11); 4 - 0 Joan Linares (min. 14) i 5 - 0 Diego Blanco (min. 13)

Àrbitres: Sr. Ivan Bel i Pascual, Sr. Miguel Moreno Millan, Sra. Sandra Palomo Cámara i Sr. José Manuel Rodríguez Nogueras.

CRÒNICA: La selecció catalana ha sortit a la pista amb el propòsit de conservar la pilota el màxim temps possible i d'intentar buscar l'espai entre la defensa tancada d'Uzbekistan. Al minut 2 del primer temps, José Miguel Ruiz ha obert el marcador i, poc després, Hector l'ha ampliat.

Catalunya ha presionat a tota la pista per intentar recuperar la pilota lo abans possible i intentar mantenir la pilota el més lluny possible de la seva porteria.

Un minut abans del final del primer temps, Jordi Gay ha marcat el tercer gol català amb una jugada per la banda.

Amb el pas dels minuts, Catalunya s'ha anat sentint més còmode en el joc i, a base d'anar tocan i tocant la pilota i d'aconseguir possessions llargues de pilota, ha obligat a Uzbekistan a defensar a 10 metres.

Tot i així, Uzbekistan ha intentat sortir a la contra amb jugades aïllades que, al final, han suposat poc perill per la porteria catalana.

Amb els gols de Jordi Gay i Diego Blanco als minuts 11 i 13, s'ha sentenciat el primer partit internacional entre Catalunya i Uzbekistan.