CE Europa i UE Olot aconsegueixen el bitllet per a les semifinals de la Copa Catalunya Absoluta
Copes | 19/08/2023
Els escapulats han superat per la mínima el UE Castelldefels (0-1), mentre que els garrotxins s'han desfet del CF Badalona Futur a la tanda de penals després del 2 a 2 en el temps reglamentari.

CE Europa i UE Olot s'afegeixen a FC Andorra i CE L'Hospitalet com a equips classificats per a les semifinals de la Copa Catalunya Absoluta 2023-2024.

Duels trepidants per superar la tercera eliminatòria. Un gol d'Adri Gené ha donat la victòria al CE Europa a Els Canyars davant un UE Castelldefels que ha reaccionat a la segona meitat amb arribades clares a l'àrea escapulada.

Fotografia: UE CastelldefelsEls aficionats que s'han acostat al Municipal d'Olot s'ho han passat pipa. Partit obert, amb alternatives i recital des dels 11 metres. Els locals s'avançaven al quart d'hora de partit mitjançant Forés. Sense temps per assaborir l'avantatge, els badalonins empatarien, cinc minuts després, gràcies a una definició de Peque Polo. A la represa, mateix guió: el 2 a 1 obra d'Ayala i l'empat de Torres per part escapulada. L'eliminatòria s'ha decidit des dels 11 metres, amb l'Olot més encertat (4-2).

SEMIFINALISTES COPA CATALUNYA ABSOLUTA
UE OLOT
CE EUROPA
FC ANDORRA
CE L'HOSPITALET

FC Andorra i CE L'Hospitalet han estat ben pendents d'aquesta tercera eliminatòria. Els tricolors, vigent campions, accedien directament a aquesta fase com a per la seva condició d'equip de Segona Divisió 'A', i el CE L’Hospitalet, que va quedar exempt de disputar la tercera ronda.