Celebració dels Campionats Comarcals de Seleccions Base
FS Notícies | 05/12/2012
Arriba la segona edició dels Campionats Comarcals on una àmplia representació de jugadors base de tota Catalunya, competirà representant a la seva delegació territorial.
Celebració dels Campionats Comarcals de Seleccions Base

La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol organitza, per segon any consecutiu, els Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala a la Nova Ciutat Esportiva de Blanes.

 

Les dates previstes per la celebració dels Campionats són les següents:

Dissabte 8 de desembre de 2012

FASE DE GRUPS

Diumenge 9 de desembre de 2012

FASE FINAL

 

COMPETICIÓ MASCULINA

En les competicions masculines de les categories benjamí, aleví, infantil i cadet, s'hi veuran representades un total de 12 seleccions:

Barcelonès Centre, Vallès Occidental-Sabadell, Andorra, Girona, Barcelonès Nord, Bages-Berguedà / Penedès-Garraf / Anoia / Osona,  Barcelonès Sud, Tarragona-Terres de l'Ebre, Maresme, Baix Llobregat, Lleida i Vallès Occidental ? Terrassa / Vallès Oriental.

INCORPORACIÓ FEMENINA

Enguany, la gran novetat ha estat la incorporació del futbol sala femení, amb la participació de la categoria cadet, on s'hi veuran representades un total de 6 seleccions:

Barcelonès / Vallès Occidental, Lleida, Girona / Maresme / Vallès Oriental / Osona, Baix Llobregat / Bages-Berguedà / Penedès-Garraf / Anoia, Tarragona ? Terres de l'Ebre i Andorra.

 

 

A continuació s'adjunta el dossier informatiu, el cartell i el tríptic dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala:

CAMPIONATS COMARCALS DE SELECCIONS BASE DE FUTBOL SALA

 CARTELL DELS CAMPIONATS COMARCALS DE SELECCIONS BASE DE FUTBOL SALA

TRÍPTIC DELS CAMPIONATS COMARCALS DE SELECCIONS BASE DE FUTBOL SALA

 

Per poder consultar totes les convocatòries de les 54 seleccions participants, així com tota la informació relacionada amb els Campionats Comarcals podeu accedir a través del següent link:

CAMPIONATS COMARCALS DE SELECCIONS BASE DE FUTBOL SALA

Fotografies de la primera edició dels Campionats Comarcals:Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.