Celebrada l'anada de les semifinals de la Copa Pirineus
Copes | 06/09/2021
El CF Organyà doblega el CF Coll de Nargó per 2 a 4, mentre que el CF Tremp goleja el FC Rialp per 0 a 3.

L’anada de les semifinals de la Copa Pirineus 2020-2021 s’han celebrat aquest cap de setmana. En la primera semifinal, el CF Organyà s’ha imposat al CF Coll de Nargó per 2 a 4 en un encontre emocionant, mentre que el CF Tremp ha superat amb solvència el FC Rialp per 0 a 3 en la segona semifinal. La tornada d’ambdues semifinals tindran lloc el diumenge 12 de setembre.

CF Organyà-CF Coll de Nargó (2-4)

Partit vibrant amb pluja de gols. Quan semblava que la primera part finalitzaria amb 0 a 0, Jan Roelas ha marcat l’1 a 0 per al CF Organyà. Només començar el segon temps, Arturo Gandara ha anivellat de nou el marcador. A continuació, Robert Vila ha capgirat l’electrònic amb dos gols en 15 minuts. Ja al tram final del duel, Édgar Capdevila ha retallat distàncies per als locals, però Xavier Casanova, al 89’, ha anotat el definitiu 2 a 4.

FC Rialp-CF Tremp (0-3)

Notable superioritat del CF Tremp al camp del FC Rialp. Els primers compassos del duel s’han caracteritzat per un domini del CF Tremp, tot i que sense generar gaires ocasions de gol. Després de diverses aproximacions perilloses, Óscar Feijoo ha inaugurat el marcador al minut 39. A la represa, els visitants han continuat dominant el matx fins que Nicolae Macedon, al 67’, ha ampliat diferències. Quan faltava un minut per a la conclusió del xoc, Rachid El Madani ha tancat la golejada anotant el definitiu 0 a 3.