Celebrada la formació anual per als observadors federatius
Comitè Àrbitres | 29/09/2023
A l'aula de formació de la seu central de l'FCF s'ha desenvolupat la jornada anual formativa per als observadors federatius adscrits a les diverses delegacions de Catalunya.
Celebrada la formació anual per als observadors federatius

El Comitè Tècnic d’Àrbitres de l’FCF ha celebrat la jornada anual formativa per als observadors federatius que col·laboren en les diversos delegacions que té l’FCF arreu de Catalunya. La sessió s'ha desenvolupat a l'aula de formació de la seu central de l'FCF, a Barcelona, i ha comptat amb la participació de 34 observadors. La formació ha estat impartida pel director del CTA de l'FCF, Xavier Moreno Delgado, i el cap d'informes del Comitè, Ferran Garcia

En la sessió s'han repassat les qüestions que han de tenir presents els observadors durant els partits, el Reglament Federatiu, així com la redacció dels corresponents informes, els quals són tramesos al Departament de Competició. En la formació també ha participat la cap de Competició, Marta Puiggarí, i representats del cos de Mossos d'Esquadra adscrits a l'Oficina de l'Esport. La trobada ha comptat amb la presència del director general de l'FCF, José Miguel CalleUtilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.