Celebrat el Clínic d'Àrbitres del CTAFS
FS Notícies | 21/06/2013
El Clínic d'Àrbitres de Futbol Sala ha celebrat una nova edició on col·legiats d'arreu de Catalunya han assistit a les ponències informatives sobre dades generals i de reglament del CTAFS.
Celebrat el Clínic d'Àrbitres del CTAFSEl Comitè Tècnic d'Àrbitres de Futbol Sala, juntament amb la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, han organitzat una nova edició del Clínic d'Arbitres de Futbol Sala. Aquesta temporada la localitat escollida ha estat Sant Andreu de la Barca.El president de la Lliga Catalana de Futbol Sala, José Miguel Calle, i els membres de l'estructura del Comitè Tècnic d'Àrbitres de Futbol Sala, Juan Ramon Gonzalez i Jose Pedro Cases, han estat els encarregats d'exposar als col·legiats assistents les dades generals de la competició de la temporada, explicar el procés de qualificació de la temporada, així com el Reglament del Comitè Tècnic d'Àrbitres de Futbol Sala.

En aqueta nova edició del Clínic d'Àrbitres de Futbol Sala hi han assistit col·legiats d'arreu del territori.


Les ponències han estat molt productives degut a l'ampli contingut de la materia, oferint als col·legiats tot el funcionament del Comité Tècnic. A més, han pogut preguntar o aclarar en un torn de preguntes tots els dubtes.

 


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.