Compromís amb la Selecció Catalana i el futbol català
Notícies Generals | 31/01/2012
Aquest migdia s’ha reunit a la seu de la Federació Catalana de Futbol el Consell “Compromís de país” per començar a treballar de cara al partit de la selecció catalana del proper mes de desembre.
Compromís amb la Selecció Catalana i el futbol català

Primerament, el president de la FCF, Andreu Subies, ha volgut agrair a tots els presents la seva involucració ja que “gràcies a l’esforç de tots el partit va ser un èxit de convocatòria i d’organització”.

Al mateix temps, s’ha informat que s’està treballant per poder tornar la visita a Tunísia durant el 2012 i, alhora, buscar les millors dies possibles.

Copa Catalunya
A més, s’ha posat sobre la taula el calendari de la present temporada per tal d’assolir el consens per trobar les dates adients per celebrar les semifinals i la final de la Copa Catalunya abans del 30 de juny.

Supercopca Catalana
De la mateixa manera, s’ha agafat el compromís de posar en marxa la Supercopa Catalana que hauria d’enfrontar als equips catalans de primera divisió, el FC Barcelona i el RCD Espanyol. Els beneficis d’aquest partit anirien íntegrament als clubs catalans que representa la FCF.

“Compromís de país”
Aquest Consell “Compromís de país” està format per representants de la Secretaria General de l’Esport, l’Ajuntament de Barcelona, Televisió de Catalunya, FC Barcelona, RCD Espanyol i  de la Federació Catalana de Futbol.  

Per finalitzar l’acte, totes les parts s’han emplaçat a la 1a Gala de les Estrelles del Futbol Català, del proper 21 de febrer. Aquesta gala, organitzada per la Federació Catalana de Futbol juntament amb Estrella Damm, premia als millors futbolistes del 2011.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.