Comunicat de la Mutualitat en motiu de la situació per la pandèmia de la Covid-19
Mutualitat FCF | 08/05/2020
La Mutualitat segueix treballant per oferir als mutualistes el millor servei i la cobertura més àmplia possible.
Comunicat de la Mutualitat en motiu de la situació per la pandèmia de la Covid-19

La delegació catalana de la Mutualitat de Futbolistes informa a tots els seus mutualistes dels següents aspectes de la seva cobertura:

  1. En tots aquells casos en què els nostres mutualistes hagin de ser sotmesos a una intervenció quirúrgica, per una lesió ocorreguda per la pràctica del futbol i/o futbol sala en els termes que es contemplen en el nostre Reglament de Prestacions, i que per part de l’hospital en el qual s’hagi de dur a terme l’operació es requereixi la realització del test PCR per a la detecció del Coronavirus com a prova obligatòria del preoperatori, el cost d’aquest test quedarà inclòs dins de la cobertura de la Mutualitat, sense que el nostre mutualista hagi de satisfer cap import per la seva realització.
  2. Les noves lesions que es puguin produir durant els entrenaments, individuals o col·lectius, ocorregudes durant les fases successives del procés de desescalada, seran així mateix cobertes per la Mutualitat, sempre que els entrenaments es desenvolupin d’acord amb les instruccions de les autoritats sanitàries i aquelles que els clubs hagin formulat als futbolistes per a la seva realització.

La Mutualitat continua treballant per oferir als nostres mutualistes el millor servei i la cobertura més àmplia possible.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.