Comunicat oficial
Notícies Generals | 01/06/2023
L’FCF informa de la suspensió del Catalunya-Mali, per una causa totalment aliena a la voluntat de la institució, en rebre la renúncia de la Federació Maliana per la disputa del partit internacional.
Comunicat oficial

La Federació Catalana de Futbol informa de la suspensió del partit internacional Catalunya-Mali, previst per al pròxim 8 de juny al Camp d’Esports de Lleida, per una circumstància sobrevinguda i totalment aliena a la voluntat de l’FCF. El motiu d’aquest fet és la renúncia per part de la Federació Maliana de Futbol de viatjar a Catalunya per la disputa del duel, al·legant motius de força major, de moment injustificats i sense haver ofert cap tipus d’explicació al respecte, desatenent d’aquesta manera els compromisos adquirits amb l’FCF.

 

Amb el deure d’exigir les responsabilitats oportunes, la Federació ha posat en mans de la seva assessoria jurídica el cas, totalment insòlit en la trajectòria de l’FCF. A la vegada, l’ens federatiu ha donat les indicacions oportunes perquè s’activi la pòlissa de cancel·lació de l’esdeveniment, per tal de rescabalar totes les parts afectades per la suspensió del duel, així com reparar els danys i salvaguardar l’honor, prestigi, reputació i procediment de la institució.

 

En aquest sentit, l’FCF exigirà a l’empresa Team Sport Management, amb la qual la Federació ha organitzat els últims anys el partit de la Selecció Catalana Absoluta, les responsabilitats contractuals corresponents.

 

Lamentant i expressant un profund sentiment de desolació per la situació, pel perjudici que comporta a tots els nivells, la Federació Catalana de Futbol agraeix la implicació i compromís mostrats fins a la data per tots els agents implicats en l’organització del partit. Alhora, expressa les seves disculpes públiques adreçades a institucions, el Lleida Esportiu, Bojan Krkic, la resta de jugadors, proveïdors, patrocinadors i públic en general.

 

Com a conseqüència d’això, queda cancel·lat l’acte de recepció oficial al Palau de la Generalitat, programat per al dia d’avui, i tots els actes previs al partit.

 

En breu, l’FCF informarà sobre el procediment de devolució de l’import de les entrades, a les persones afectades.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.