Conèixer una eina que facilita l’anàlisi de vídeos per millorar el rendiment
Comitè Entrenadors | 16/05/2023
Una de les ponències del Clínic d’Entrenadors de Futbol sala estarà pilotada per Carlos Martín, CEO de Longomatch, el qual exposarà el funcionament d’aquesta eina per analitzar vídeos.
Conèixer una eina que facilita l’anàlisi de vídeos per millorar el rendiment

Una eina molt útil. Dins de la programació del Clínic d’Entrenadors de Futbol Sala, el Comitè Tècnic d’Entrenadors de Futbol Sala ha volgut introduir una ponència dedicada exclusivament a mostrar el software de vídeo per realitzar anàlisis de jugades, el Longomatch.

Aquesta serà la ponència que encetarà la nova edició del Clínic d’Entrenadors, el proper dissabte, 10 de juny, a l’Auditori del Centre Cultural de Martorell, amb el nom de: “El millor aliat de l’entrenador: Longomatch”.

CARLOS MARTÍN - LONGOMATCH
DIA Dissabte, 10 de juny de 2023
HORA A les 9.00 hores
TEMÀTICA El millor aliat de l'entrenador: Longomatch

El Clínic d’Entrenadors de Futbol Sala es durà a terme el cap de setmana del 10 i 11 de juny. El dissabte el matí, es duran a terme quatre ponències teòriques on hi figuren Carlos Martín, CEO de Longomatch; Josan González, entrenador del Córdoba FSSanti Valladares, entrenador del Peñíscola FS i Xavier Closas, entrenador d'Industrias Santa Coloma. Per la tarda, s’impartirà una ponència teòrica i, a continuació, els assistents es desplaçaran cap al pavelló per duu a terme les ponències pràctiques, de mans de Diego Ríos, entrenador del Ribera Navarra FS i d'Imanol Arregui, entrenador del Xota FS. L’endemà, diumenge, s’enceterà la jornada amb dues ponències teòriques. La primera d’elles amb Xavier Santaella, entrenadors del Manresa FS i, a continuació, la del tècnic de Quesos Hidalgo Manzanares FS, Juanlu Alonso, i es tancarà aquesta nova edició del Clínic d’Entrenadors amb una taula rodona, formada per Antonio Jesús Vadillo, entrenador del Mallorca Palma Futsal.

Per inscriure’s al Clínic d’Entrenadors de Futbol Sala 2023, fes clic AQUÍ, o bé, en el següent enllaç:

INSCRIPCIONS CLÍNIC D’ENTRENADORS DE FUTBOL SALA AQUÍ

Tota l’oferta formativa que ofereix l’Escola d’Entrenadors de futbol sala està disponible, al llarg de la temporada, al seu web específic, al qual es pot accedir clicant AQUÍ.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.