Cada vegada hi ha més presidents de clubs catalans que poden dir que tenen el seu carnet de president. I és que durant aquests dies els representants federatius no paren de lliurar-ne." />
Continua el lliurament dels carnets de president
Cada vegada hi ha més presidents de clubs catalans que poden dir que tenen el seu carnet de president. I és que durant aquests dies els representants federatius no paren de lliurar-ne.
Continua el lliurament dels carnets de president
Aprofitant la disputa del partit de la selecció territorial femenina de Girona sub 16 al camp del Cabanes, la delegació de Girona va aprofitar per fer entrega d’alguns carnets de president. 

Jordi Bonet, directiu i delegat a Girona de la FCF, va lliurar el carnet a Sergi López, president de l’AE Roses, en presencia de l’Elvira Solà, delegada de futbol femení a Girona, i de Manuel Núñez, subdelegat de l’Alt Empordà. 
Les mateixes persones, van entregar el mateix dia el carnet de president al Santi Masí, dirigent del Vilafant FC.
Per la seva part, la delegació de Terrassa també continua amb l’entrega de carnets. Manel Martínez, subdelegat territorial de la zona, va visitar a Francisco Garzon, president de C.D. Can Parellada, per fer-li el lliurament. 

Per un altre costat, el subdelegat del Pla de l'Estany, Víctor Güell, va entregar el carnet al president del Cornellà de Terri, Màrius.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.