Controls de mitja temporada als àrbitres de Tercera Federació i Primera Catalana
Comitè Àrbitres | 22/01/2023
Al Camp Municipal de Futbol de Ponent, a Granollers, els àrbitres i àrbitres assistents han realitzat els controls físics programats pel mes de gener.
Controls de mitja temporada als àrbitres de Tercera Federació i Primera Catalana

Durant la jornada d'aquest dissabte, la gran majoria de les dues plantilles corresponents a les més altes categories d’àmbit territorial, un total de 125 àrbitres han superat els mínims establerts i, per tant, poden afrontar la segona part de la temporada rebent les designacions corresponents als partits de Tercera Federació i Primera Catalana. En aquesta jornada, també han passat les proves físiques la plantilla catalana d’àrbitres assistents de la Segona Divisió RFEF.

Les proves realitzades pels àrbitres han estat el control de velocitat (6 sprints repetits x 40 mt) i el de resistència (YoYo intermitent). Per la seva banda, els assistents han efectuat la prova de velocitat (5 sprints repetits x 30 mt) i la de resistència (test ARIET).

Quant als controls tècnics, els àrbitres i els assistents han realitzat tests de Regles de Joc i de Valoració de Vídeos que s’han desenvolupat mitjançant CloudLab, la plataforma de formació ‘on line’ del CTA. En el cas dels qui formen part del programa de talents de Tercera RFEF, els exàmens han estat presencials i, a més a més, han fet una prova de redacció d'actes i una altra de coneixements de llengua anglesa. Aquest control d’aptitud també forma part del programa de classificació de la temporada amb la corresponent repercussió a la puntuació final de la mateixa.

En finalitzar les proves, s’han produït els habituals i emotius comiats dels àrbitres que finalitzaran la seva carrera arbitral al final de la temporada.

El Comitè Tècnic d’Àrbitres de l'FCF vol agrair de manera expressa la col·laboració continuada de l’Ajuntament de Granollers per la cessió de les instal·lacions municipals per realitzar les proves físiques.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.