Convalidació, equiparació i homologació dels títols d'entrenadors

" />

Convalidació, equiparació i homologació dels títols d'entrenadors

A la present notícia, us detallem els passos a seguir per convalidar, equiparar i homologar els títols.
<p class=Convalidació, equiparació i homologació dels títols d'entrenadors

" onerror="imgError(this);">
Passos:
 
1r) Omplir la sol·licitud que trobareu al següent link: https://sede.csd.gob.es/oficinavirtual/pdf/991946-Homolog-Conv-Equiv.pdf
 
2n) Demanar els següents certificats:
 
* Certificado de la RFEF: per sol·licitar-lo, heu d'enviar la fotocòpia del/s títol/s, fotocòpia del DNI i l'adreça de correu postal a l'Escuela Nacional de Entrenadores (C/ Ramon y Cajal, s/n, 28230, Las Rozas, Madrid) o per correu electrònic a ocallejo@rfef.es.
 
* Certificado de experiencia profesional: l'heu de sol·licitar a entrenadors@fcf.cat.http://https://sede.csd.gob.es/oficinavirtual/pdf/991946-Homolog-Conv-Equiv.pdf
 
3r) Una vegada recollida tota aquesta documentació (sol·licitud + certificado de la RFEF + certificado de experiencia profesional), heu d'adjuntar, també, una fotocòpia del DNI i una fotocòpia compulsada del títol acadèmic o acreditació de superació de la prova de maduresa.
 
4t) Tota aquesta documentació l'heu d'enviar a:
 
CONSEJO SUPERIOR DE DEPORTES
C/ Martín Fierro, s/n
28040 MADRID


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.