Convocatòria oberta d’una nova seu del Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C semipresencial
Comitè Entrenadors | 30/03/2023
L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala obre convocatòria per a un Curs d’Entrenador Nacional C (Monitor FS), semipresencial, a L'Hospitalet de Llobregat.
Convocatòria oberta d’una nova seu del Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C semipresencial

L’Hospitalet de Llobregat, nova seu. L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF obre convocatòria per a un Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C (Monitor FS), en format semipresencial, a L'Hospitalet de Llobregat. Un curs en què els alumnes interessats ja es poden matricular.

Les classes presencials del Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C començaran el 19 de maig de 2023, amb seu al Poliesportiu Municipal Gornal de L’Hospitalet de Llobregat, i els alumnes hauran de tramitar l’ABR (Pràctiques del curs) per a poder finalitzar-lo. És obligatori que els alumnes, mitjançant el club que vulguin, tinguin tramitada la llicència federativa d’Entrenador Sala (Titular 1r o Auxiliar 2n) en pràctiques. Un cop els alumnes hagin liquidat la matrícula del curs, podran descarregar a la mateixa plataforma del curs un certificat “CURSANDO” amb el que podran gestionar la seva afiliació al Comitè Tècnic d’Entrenadors (CTE) en categoria de MORATÒRIA ENTRENADOR NACIONAL C FS.

CURS D’ENTRENADOR FS NACIONAL C
SEU:
  • L'Hospitalet de Llobregat
CLASSES PRESENCIALS:
  • Divendres, 19 de maig de 2023
  • Divendres, 26 de maig de 2023
  • Divendres, 2 de juny de 2023
  • Divendres, 9 de juny de 2023
OBLIGATORI: 
  • ABR: Pràctiques del curs

Per a consultar l’agenda del curs, pots fer clic AQUÍ.

AGENDA DEL CURS AQUÍ

Si estàs interessat/da a apuntar-te al Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C a L’Hospitalet de Llobregat, has de seguir els següents passos:

PASSOS PER APUNTAR-SE AL CURS
1. Afiliació a la plataforma iSquad RFEF  AQUÍ

2. Inscripció al curs a l’Escola Nacional Entrenadors de l’RFEF: 

CURSOS ENTRENADOR TERRITORIAL > Catalunya > CURSO FEDERATIVO DE ENTRENADOR DE FUTBOL SALA NACIONAL C L'HOSPITALET DE LLOBREGAT  > + INFORMACIÓN  > PRE-INSCRIPCIÓN

AQUÍ

Si l’interessat vol rebre instruccions sobre com fer la matrícula del Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C, pot fer clic AQUÍ per tal de rebre instruccions o bé, fent clic en el següent enllaç.

INSTRUCCIONS AQUÍ

La data màxima per fer la matrícula del curs és el dilluns, 15 de maig de 2023. 

DATA MÀXIM PER MATRICULAR-SE Dilluns, 15 de maig de 2023

Per a qualsevol dubte sobre la matrícula del curs, pots enviar un correu a escolafutsal@fcf.cat o trucar a 932652477 - ext. 2058. 

Tota l’oferta formativa que ofereix l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala està disponible, al llarg de la temporada, al seu web específic, al qual es pot accedir clicant AQUÍ.

 Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.