Copa Catalunya Base de futbol sala per streaming des de Molins de Rei
FS Notícies | 15/05/2022
L’FCF TV ha retransmès en directe una doble ració de futbol sala: CFS Molins 99 – FS Ripollet, de la categoria Prebenjamí; i el CFS Molins 99 – Industrias Santa Coloma, de Minibenjamí.

Doble ració de futbol sala base català. La Televisió de l’FCF s’ha desplaçat fins al Pavelló Municipal La Sínia de Molins de Rei per viure un matí de diumenge amb doble ració de futbol sala. I és que a partir de les 11.00 hores, l’FCF TV ha viscut el partit entre el CFS Molins 99 i el FS Ripollet, de la Copa Catalunya Prebenjamí, amb victòria visitant per 0 a 8. I a partir de les 12.30 hores, l’LCFS en directe ha retransmès el partit entre el CFS Molins 99 i l’Industrias Santa Coloma, de Minibenjamí, amb victòria visitant per 2 a 5.

Per aquestes retransmissions de l’LCFS en directe, l’encarregat de posar l’anàlisi tècnica ha estat el responsable i secretari tècnic de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol sala, Jordi Gay.

CFS Molins 99 – FS Ripollet | Fase eliminatòria Copa Catalunya Prebenjamí

Victòria d'un FS Ripollet que, tot i el marcador final per 0 a 8, no ha sentenciat fins als darrers instants de partit. I és que els CFS Molins 99 ho ha intentat a través de la lluita i del coratge, però al descans el FS Ripollet ja guanyava 0 a 2. Un Ripollet que ha presentat candidatura per endur-se la Copa Catalunya amb un gran joc col·lectiu i individual, amb molta tècnica i qualitat. A la represa, Quim Bustamante ha marcat dos gols, firmant un hat-trick al seu compte particular, per encarrilar una victòria que han acabat d'arrodonir Alejandro Bayon, Pablo Llorenç i Iker Cienfuegos amb una diana. Amb aquest triomf, el FS Ripollet aconsegueix el bitllet per als quarts de final de la Copa Catalunya Prebenjamí de futbol sala.

CFS Molins 99 – Industrias Santa Coloma | Fase eliminatòria Copa Catalunya Minibenjamí

Màxima igualtat a la primera part entre el CFS Molins 99 i l'Industrias Santa Coloma, amb els colomencs tenint les ocasions més clares, però amb un CFS Molins 99 contundent en defensa i sortint ràpid al contraatac. Amb aquest escenari, una pèrdua de pilota dels de Molins de Rei en zona de creació, l'ha aprofitat Dídac Silva per etzibar un xut potent i marcar el 0 a 1, resultat amb el qual s'ha arribat al descans. A la represa, l'Industrias Santa Coloma s'ha mostrat molt efeciu i amb un bon inici, s'ha col·locat amb un 0 a 5 a favor amb dianes d'Asier Gago, de Gerard Cabrera, un gol en pròpia porteria i una diana de Fabio Pérez. Ja a les acaballes, els locals han trobat el premi a l'esforç amb dianes de Roger Morell i de Pau Ruz per establir el definitiu 2 a 5.

L’LCFS en directe tornarà el cap de setmana vinent amb les finals dels Campionats de Catalunya de les categories Infantil femení i Cadet femení, el dissabte a la tarda; i de Benjamí mixt, el diumenge al matí.