Cursos de Monitor de Futbol (2012-2013)
Notícies Generals | 14/09/2012
A la present notícia es pot conèixer tota la informació sobre els cursos de monitor, així com els calendaris de les diferents seus previstes (apareixen al final de la notícia).
Cursos de Monitor de Futbol (2012-2013)
CONVOCATÒRIA DEL CURS DE MONITOR DE FUTBOL 2012/2013
L'Escola Catalana d'Entrenadors de la Federació Catalana de Futbol convoca el Curs de Nivell 0 (Monitor) de Futbol Base que tindrà lloc en diferents centres de formació que es designin des de la pròpia Escola.

A l'Assemblea General de la Federació Catalana de Futbol del 2011 es va prendre la decisió d'establir l'obligatorietat d'inscriure a la FCF i de forma progressiva a tècnics titulats. 

Arran d'aquesta decisió, i com a novetat afegint-se als que ja tenien anteriorment aquesta obligació, enguany hauran de tenir el títol de monitor els entrenadors de: Quarta Catalana, 1a Juvenil, 1a Cadet, Preferent Infantil, 2a Aleví, 2a Benjamí, 1a Femení, 1a Femení Juvenil-Cadet i 1a Femení Infantil-Aleví (clicant sobre el següent enllaç es pot veure quin nivell és necessari per entrenar a cadascuna de les categories i la seva implantació per temporades fins la 2015/2016: FORMACIÓ PER CATEGORIA). 

ESTRUCTURA DEL CURS DE MONITOR


REQUISITS PER L'ACCÉS
 
Per assistir al curs, els participants hauran de reunir les següents condicions:
- Edat mínima de 16 anys, complerts en el moment de la inscripció.
- Presentar el certificat mèdic d'aptitud per a la pràctica esportiva o fotocòpia de la llicència federativa vigent d'aquesta temporada.

RECONEIXEMENTS I CERTIFICACIONS
La Escuela Nacional de Entrenadores de la Real Federación Española de Fútbol concedirà la certificació de "Monitor de Futbol Base" als alumnes que aprovin totes les assignatures del curs. El curs és presencial i l'assistència és obligatòria. L'alumne que no assisteixi com a mínim a un 80% de les classes lectives (per assignatura), teòriques i pràctiques de cada matèria, no podrà aconseguir la certificació. El tipus d'avaluació serà continuada i es realitzarà un examen final de cada assignatura.

Aquells alumnes que aprovin el curs i aconsegueixin la certificació de "Monitor de Futbol Base" podran col·legiar-se com a "Monitors" a la Federació Catalana de Futbol i obtenir un reconeixement en forma de llicència que els permetrà responsabilitzar-se federativament d'equips que participin en competicions de primera divisió de cadets, infantils, alevins, benjamins i prebenjamins.

En el següent requadre podeu conèixer quina titulació és necessària per entrenar a cadascun dels equips (segons la categoria i any):


COM MATRICULAR-SE?

El període d'inscripció restarà obert a partir d'aquesta comunicació fins a cobrir totes les places convocades i es tancarà 5 dies abans de l'inici del curs. Feu clic en el següent enllaç per matricular-vos: MATRICULAR-SE

Per formalitzar la inscripció, l'alumne s'haurà de presentar el primer dia de classe la següent documentació:
-Fotocòpia del DNI.
-Dues fotografies mida carnet (no s'accepta en paper).
-Certificat mèdic (document signat per un metge on s'acrediti que l'interessat és apte per a la pràctica esportiva) o fotocòpia de la llicència federativa.
-En el cas dels menors de 18 anys, també caldrà adjuntar l'autorització paterna que podeu descarregar-vos clicant en el següent enllaç: AUTORITZACIÓ MENORS 18 ANYS

També es pot entregar tota aquesta documentació a la secretaria de l'Escola Catalana d'Entrenadors de la Federació Catalana de Futbol o a les següents delegacions:

Barcelona al carrer Sicília, 93-97, 1r pis
Girona a la Travessera Santa Eugènia, 39 baixos
Tarragona al carrer Soler, 24 entl. A
Lleida al carrer Ramon Castejon, 2
PAGAMENT
 
L'import del curs és de 210 € per alumne.

El pagament s'efectuarà a través de la intranet de l'alumne (allà s'hi indiquen tots els passos a seguir per fer el pagament).

En el moment de fer la inscripció, l'alumne rebrà un correu electrònic (a l'adreça que haurà facilitat) on haurà de confirmar les seves dades d'inscripció.
SEUS PREVISTES
 
Cliqueu sobre els noms dels següents cursos per conèixer tota la informació de dates de les classes, ubicació,...:CURSOS BARCELONA
EN MARXA - PENDENTS DE COMENÇAR FINALITZATS
ESPARREGUERA  EE GUINEUETA (Barcelona)
MOLLET DEL VALLÈS (Intensiu) (Complet) CE CANOVELLES (Canovelles)
CALDES DE MONTBUI

PALAFOLLS (Intensiu)
VILADECANS VILAFRANCA DEL PENEDÈS
CALLDETENES (Suspès) FC MARTINENC (Barcelona)
TONA (Intensiu juny) CF CIUDAD COOPERATIVA (St Boi del Llobregat)
RODA DE TER FC SANT ESTEVE DE SESROVIRES
SANT IGNASI (Complet) UE VILASSAR DE MAR (Intensiu Nadal)
SANT ANDREU (BCN) (Complet) AEC MANLLEU (Intensiu Nadal)
TERRASSA (Complet) AE PERE GOL (Badalona)
Pa BARC. SANT VICENÇ DELS HORTS CE OLÍMPIC MALGRAT (Malgrat de Mar)
UNIFICACIÓ SANTA PERPÈTUA  MOLLET (Intensiu)
SANT ANDREU DE LA BARCA (Complet) CORNELLÀ DE LLOBREGAT 
SABADELL (Complet) UD CAN TRIAS (Viladecavalls) 
MANRESA PERE GOL II 
ESCOLA F. BASE RIPOLLET CF MONTORNÈS (Montornès del Vallès)
 
SANT JOAN DESPÍ (SUSPÈS)  BASE MAS CATARRO
 Pº BARC. SANT VICENÇ DELS HORTS LA LLANTIA 
 L'ESQUIROLCURSOS LLEIDA
EN MARXA - PENDENTS DE COMENÇAR FINALITZATS
LLEIDA LLEIDA
  LLEIDA - intensiu Nadal
  SOLSONACURSOS TARRAGONA
EN MARXA - PENDENTS DE COMENÇAR FINALITZATS
MONTBLANC CAMBRILS
SALOU EL VENDRELL
 TERRES DE L'EBRE LA POBLA DE MAFUMET
 MORA D'EBRE REUSCURSOS GIRONA
EN MARXA - PENDENTS DE COMENÇAR FINALITZATS
GIRONA LA CELLERA DE TER
OLOT CASTELLÓ D'EMPÚRIES
  RIPOLL


Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.