Debut amb golejada de Catalunya sub 16 femenina de futbol sala al Campionat d'Espanya
FS Notícies | 02/05/2022
La Selecció Catalana sub 16 femenina de futbol sala ha guanyat 0 a 9 davant Extremadura en un partit disputat al Pabellón A Casqueira de Pontedeume.

EXTREMADURA
0 - 9
EXTREMADURA
Melina Alonso, María Soria, Nerea González, Julia Novoa, Carlota Hernández, Vera Pérez, Lidia Grados, Marta Garcia, Candela Solís, Erika González, Carolina Salgado i Lucía Peña
Xènia Casadó, Karen Pons, Carmen Bello, Ona Solans, Mar González, Sònia Cardona, Carla López, Berta Solé, Lara Rodríguez, Paula Villar, Ainara Amador i Ariadna Sobrino

0-1 Sònia Cardona (5'); 0-2 Berta Solé (13');0-3 Erika González (p.p.) (17'); 0-4 Ona Solans (18'); 0-5 Karen Pons (19'); 0-6 Carmen Bello (23'); 0-7 Carlota Hernández (p.p.) (28'); 0-8 Carla López (35'); 0-9 Ainara Amador (38')
Àrbitres principals: Manuel Dans i Marcos Noya   Àrbitres assistents: Sergio Piñeiro

Debut amb solvència. La Selecció Catalana sub 16 femenina de futbol sala ha guanyat 0 a 9 davant Extremadura i presenta candidatura al Campionat d'Espanya de futbol sala en un partit que ha dominat de principi a fi i que al descans ja guanyaven 0 a 5. Un partit per agafar confiança, i és que fins a set jugadores han vist porteria i a més, han mantingut la porteria a zero. Un debut amb bones sensacions que les col·loca líders del Grup C i que les permet descansar demà. El següent partit, dimecres, a les 10.00 hores contra l'Aragó, i en directe per l'FCF TV.

La portera d'Extremadura manté viu el partit. El guió de l'enfrontament ha estat idèntic durant els 40 minuts: una Catalunya dominant la pilota intentant atacar i trobar forats a la defensa d'una Extremadura imprecisa i que ha estat superada per les quadribarrades. Tot i això, i gràcies a la gran actuació de les porteres, el marcador no s'ha trencat i ampliat fins a les acaballes del primer temps. Sònia Cardona ha estat l'autora del primer gol en aquests Campionats d'Espanya, amb un xut amb la cama esquerra, i a minut 13, Berta Solé ha marcat el segon. A partir d'aquí, i a tres minuts pel descans, ha estat quan s'ha sentenciat el matx amb una embranzida de tres gols consecutius per marxar al descans amb avantatge de 0 a 5.

A la represa, el partit s'ha travat, amb moltes interrupcions que ha provocat un joc lent i amb poca circulació de pilota. Tot i això, Catalunya ha estat impecable en defensa, mantenint-la a zero en tot moment, i ha continuat atacant per marcar gols. En total, 0 a 9, i set golejadores diferents que serveix per agafar confiança de cara al proper partit contra l'Aragó.

Tots els partits de Catalunya es podran seguir en directe a través de l'FCF TV.