Debuten els àrbitres catalans a les categories RFEF
Comitè Àrbitres | 09/09/2021
Els col·legiats catalans Carlos Calderiña Pavón i David López Jiménez debuten a la nova categoria Primera RFEF després d'haver aconseguit l'ascens.
Debuten els àrbitres catalans a les categories RFEF

Rescent ascendits a la nova categoria de Primera RFEF, Calderiña Pavón, de la delegació del Vallès Occidental, i López Jiménez, de la delegació de Barcelona, han dirigit els següents partits, en els quals l'equip arbitral ha estat format per àrbitres i assistents del Comitè Tècnic d'Àrbitres de l'FCF:

CD Castellón - Sevilla Atlético

Àrbitre: Carlos Calderiña Pavón.

Àrbitre Assistent 1: Jesús Mira Garcia.

Àrbitre Assistent 2: Jordi Fulla Planas.

DUX Internacional de Madrid - Zamora CF

Àrbitre: David López Jiménez.

Àrbitre Assistent 1: Albert Riubrugent Expósito.

Àrbitre Assistent 2: Marc Bondia López.

Així mateix, aquestes designacions han suposat el primer partit a la nova categoria per als assistents Albert Riubrugent (Barcelonès) i Jordi Fulla (Girona), que també van estar promocionats la passada temporada.

Carlos Calderiña (Sabadell, 16/02/1991) va entrar al CTA fa 14 temporades, havent militat tres temporades a la Tercera Divisió i cinc a la Segona Divisió 'B', i xiulant tres partits de play-off en aquesta categoria. Amb la creació de la Primera RFEF ha estat entre els promocionats per incorporar-se a la plantilla arbitral.

David López (Barcelona, 21/04/1991), després d'haver arribat com a jugador de futbol a la Tercera Divisió, es va incorporar a la disciplina arbitral de l'FCF fa 15 temporades, havent acumulat una notable experiència en la seva carrera arbitral. En el seu historial té com a principals fites l'ascens a categoria nacional la temporada 2016-2017 i, després de quatre anys a la Segona Divisió 'B', ara ha fet el salt a aquesta nova categoria Primera RFEF.

D'altra banda, el passat cap de setmana es va iniciar la competició de la Segona Divisió 'B' - Segona RFEF, en la qual també es va produir el debut de Sergi Carrero (Anoia) i Salvador Morros (Baix Llobregat), àrbitres del CTA recentment ascendits de la Tercera Divisió.

Les designacions dels partits d'aquesta primera jornada han estat:

SCR Peña Deportiva - SD Ejea

Àrbitre: Sergi Carrero Romera.

Àrbitra Assistent 1: Mariona Peralta Geis.

Àrbitre Assistent 2: Gerard Rius Riu.

UD Tamaraceite - UD San Fernando

Àrbitre: Salvador Morros Monge.

Àrbitre Assistent 1: David Monge González.

Àrbitre Assistent 2: Marc Pujol Prat.

Des de la temporada 2010-2011, Sergi Carrero (Igualada, 21/06/1993) forma part del CTA, havent jugat anteriorment a categories de futbol base i practicant atletisme. Després d'haver ascendit un primer cop a l'antiga Segona Divisió 'B', va militar dos anys en aquesta categoria i dos més a la Tercera Divisió. Aquesta temporada enceta la seva segona etapa a la Segona RFEF.

Per la seva banda, Salvador Morros (Barcelona, 28/01/1995) va començar a arbitrar la temporada 2012-2013. Després de quatre ascensos consecutius va assolir la Tercera Divisió el curs 2017-2018, categoria en la qual ha militat quatre anys fins la promoció de la temporada passada a la Segona RFEF.Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.