Definides les semifinals de la Copa Catalunya
Notícies Generals | 13/10/2015
Barça B - Girona i Rubí - Sabadell seran els partits de semifinals de la Copa Catalunya Absoluta. Ambdós partits seran retransmesos en directe per Esport3.
Definides les semifinals de la Copa Catalunya

Aquest matí s’ha realitzat, a la seu de la Federació Catalana de Futbol, el sorteig corresponent a les semifinals de la Copa Catalunya Absoluta, quedant definit de la següent manera: 

* Seu pendent de confirmació per part de la televisió.

El president de la FCF, Andreu Subies, que ha estat present durant el sorteig, ha felicitat a tots els clubs per haver arribat fins les semifinals i ha comunicat que ambdós partits seran retransmesos en directe per Esport3.

La Federació Catalana de Futbol es farà càrrec de les despeses de desplaçament i de l’arbitratge, a part de subministrar pilotes oficials federatives als equips. A més, els equips rebran els següents imports segons la seva classificació:

            -          Semifinalistes: 2.000€

-          Finalista: 5.000€

-          Guanyador Copa Catalunya: 15.000€

Els clubs han acordat que, un cop es coneguin els finalistes de la competició, se celebrarà una nova reunió per tal d’acordar els termes i les condicions de la final de la Copa Catalunya Absoluta 2015-2016. Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.