Derbi a la Segona Divisió Femenina
Notícies Generals | 17/12/2012
Aquest cap de setmana, la FCF TV es va desplaçar fins a Sant Esteve d'en Bas per gravar un partit entre l'equip de la 2a divisió femenina del club i La Pera (1r i 2n classificats).

El partit va ser molt intens des del primer minut. Les jugadores del Sant Esteve d'en Bas eren conscients de la importància d'aquest duel (lluita entre el 1r i el 2n classificat a la lliga) i des d'un bon principi van imposar un bon ritme. Però les noies de La Pera van saltar a la gespa amb l'objectiu de no posar les coses gens fàcils a les locals i aconseguir així escurçar distàncies.

El Sant Esteve d'En Bas es va avançar en el marcador en el minut 8, gol que va ser contrarestat tan sols 4 minuts després pel conjunt visitant. Ambdós equips disposaven d'ocasions i pressionaven a la porteria contrària. Abans del descans encara es van viure dos gols més a favor de les lletissones: al minut 20 (2-1) i al 31 (3-1).

L'inici de la segona part va ser de grans emocions: en tan sols 4 minuts, dos gols (un per cada equip). El primer, per les jugadores de La Pera, va fer que per uns moments el públic local veiés perillar el partit. Un minut més tard, i gràcies a una gran jugada col·lectiva, el municipal de Sant Esteve tornava a respirar més tranquil (4-2).

Després d'aquests gols, el partit va baixar d'intensitat i ja no hi va haver cap més canvi en el marcador final.

El Sant Esteve d'en Bas - La Pera va ser un partit de gran rivalitat però que es va viure amb una esportivitat exemplar. Ara, l'equip de la Garrotxa és el primer classificat en solitari seguit pel Vila-roja, que es situa en segona posició a 8 punts.