Derrota constructiva de la Selecció Catalana Infantil de futbol sala davant el Sala 5 Martorell
FS Notícies | 23/02/2020
La Selecció Catalana Infantil de futbol sala ha perdut 1 a 5 davant el Sala 5 Martorell, Cadet Divisió d’Honor Catalana, en un partit molt competit i que s’ha decidit a la segona part quan s’han vist tots els gols.
1 - 5
5 MARTORELL CLUB SALA
Eric Lucas, Aleix Molist, Izan Vargas, Roc Molins, Gerard Álvarez, Hèctor Pastor, Mario Plaza, Gerard Garcia, Alex Troszynski, Biel Rovira, Max Serraviñals i Miquel González.
Iker Calle, Pau Vázquez, Victor Ramos, José Martínez, Arnau Omella, Sergi Yañez, Ferran López, Xavier Anguita, David Ruiz, Alejandro Pousa i Pau Ramírez.
1-3 Miquel González (33');

0-1 Arnau Omella (21'); 0-2 Arnau Omella (23'); 0-3 Pau Ramírez (25'); 1-4 Victor Ramos (35'); 1-5 Victor Ramos (37').
Youssef Boulachioukh (àrbitre principal) i Khalid Zahoum (jutge de taula)

Derrota constructiva davant un rival molt combatiu. La Selecció Catalana Infantil de futbol sala ha perdut per 1 a 5 en el segon amistós de la temporada davant el Sala 5 Martorell, Cadet Divisió d’Honor Catalana, en un enfrontament que s’ha decidit a la segona part. El primer temps ha estat igualat i empatat a tot, on les defenses han estat molt sòlides i contundents i on els porters han tingut poca feina. Ha estat a la segona part quan, en els primers cinc minuts, el Sala 5 Martorell ha marcat tres gols per decantar la balança. Els quadribarrats han seguit lluitant i deixant mostres de qualitat, continuant amb la preparació per a la fase única dels Campionats d’Espanya de futbol sala que disputaran del 19 al 22 de març.

Primera part amb empat a tot. Catalunya Infantil i el Sala 5 Martorell han realitzat uns primers vint minuts molt igualats, on les defenses s’han imposat als atacs i on els porters han tingut poc protagonisme sota pals. El joc ha tingut un ritme alt, amb moltes transicions ràpides entre l’atac i la defensa però cap equip ha estat el dominador, ni amb l’esfèrica ni amb ocasions. La primera clara del partit ha estat un xut potent d’Hèctor Pastor. Els del Llobregat han contestat amb dues recuperacions perilloses de Sergi Yañez i de Xavi Anguita, però primer Gerard Álvarez, i després Alex Troszynski, han evitat el gol del Sala 5. Amb empat sense gols s’ha arribat als darrers instants del primer temps quan els dos equips han disposat d’una ocasió: Aleix Molist ha estavellat una falta al pal per la catalana i Arnau Omella ha perdonat un u contra u just abans del descans.

Les pèrdues i els contraatacs decanten la balança. Només sortir de vestidors, Omella ha obert la llauna del marcador aprofitant una jugada d’estratègia i sense temps de reacció i aprofitant una recuperació en zona perillosa, el mateix Omella ha marcat el segon. Han estat els millors moments dels del Llobregat, que han pujat el llistó i han ofegat la sortida de pilota de la catalana. D’aquesta manera i després d’un gran contraatac, Pau Ramírez ha etzibat un xut creuat per marcar el 0 a 3 al minut 25. Després d’un temps mort, els quadribarrats han sabut ordenar-se en defensa, i ha provat coses en atac. Fruit d’això, Miquel González ha marcat el gol de l’honor aprofitant una gran assistència d’Hèctor Pastor. Un resultat que s’ha mantingut fins a les acaballes del partit quan un doblet de Victor Ramos ha establert el definitiu 1 a 5.

La Selecció Catalana Infantil de futbol sala tornarà a la feina el diumenge 1 de març de 2020 amb el penúltim entrenament del curs.

Tota la informació relacionada amb les Seleccions Catalanes de Futbol Sala està disponible a l’apartat específic del web federatiu, o bé, fent clic aquí.